Arriba a Barcelona "Flors al Mercat": un cap de setmana plant-based

dissabte, 28 maig, 2022 - 10:00 a diumenge, 29 maig, 2022 - 20:00
Pl. de Margarida Xirgu, Poble-sec, Barcelona

La tercera edició de Flors al Mercat reunirà floristes, iniciatives sostenibles, artesans i dissenyadors inspirats en la natura, activitats i tallers per a totes les edats i propostes gastronòmics locals plant-based. Serà el darrer cap de setmana de maig, a la plaça Margarida Xirgu, de 10 a 20 h.

Flors al Mercat vol ser un espai d'aprenentatge i trobada al voltant del món de les plantes, i reuneix una acurada selecció de floristes, artesans i dissenyadors inspirats en la natura, activitats gratuïtes i tallers per a totes les edats, propostes de gastronomia plant-based i iniciatives que treballen per aconseguir una ciutat més verda i sostenible. 


Iniciatives sostenibles convidades

Flors al Mercat té com a objectiu ser un espai d'aprenentatge i trobada al voltant del món de les plantes i un espai per aprofundir en les idees i les pràctiques de la sostenibilitat i l'enverdiment urbà. Per això, convida a iniciatives que treballen la sostenibilitat a donar a conèixer els seus projectes.
Les iniciatives convidades són 9: Eixarcolant, Abono Km0, Eskocells, Educambient, Re-Pot Market, ConnectHort, FROOF, Cooltivat i Verdópolis.

 

Més informació 
Nota de premsa


 

Destinatari: 
Tots els públics
Municipis: 
Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Article

Treballeu al voltant de l’alimentació sostenible, l’agroecologia, l’agricultura urbana o la sobirania alimentària a la ciutat de Barcelona o la seva regió metropolitana? L'Ajuntament de Barcelona us convida a sumar-vos a aquest espai!

Notícia

L’Estratègia d’alimentació saludable i sostenible Barcelona 2030 és un compromís a vuit anys per transformar el sistema alimentari de la ciutat i fer-lo més sostenible en benefici de la ciutadania, el territori i el planeta. És una iniciativa consensuada amb els diferents agents de la cadena alimentària i un dels fruits recollits després que la ciutat fos la capital mundial de l’alimentació sostenible l’any 2021.

Notícia

Les racions arribaran als col·lectius vulnerables de l’Hospitalet atesos per la Fundació La Vinya i la Fundació Àurea, gràcies a Pont Alimentari. Es preveu que la iniciativa tingui un impacte significatiu en la reducció del malbaratament alimentari

Butlletí