Arriba a Barcelona "Flors al Mercat": un cap de setmana plant-based

dissabte, 28 maig, 2022 - 10:00 a diumenge, 29 maig, 2022 - 20:00
Pl. de Margarida Xirgu, Poble-sec, Barcelona

La tercera edició de Flors al Mercat reunirà floristes, iniciatives sostenibles, artesans i dissenyadors inspirats en la natura, activitats i tallers per a totes les edats i propostes gastronòmics locals plant-based. Serà el darrer cap de setmana de maig, a la plaça Margarida Xirgu, de 10 a 20 h.

Flors al Mercat vol ser un espai d'aprenentatge i trobada al voltant del món de les plantes, i reuneix una acurada selecció de floristes, artesans i dissenyadors inspirats en la natura, activitats gratuïtes i tallers per a totes les edats, propostes de gastronomia plant-based i iniciatives que treballen per aconseguir una ciutat més verda i sostenible. 


Iniciatives sostenibles convidades

Flors al Mercat té com a objectiu ser un espai d'aprenentatge i trobada al voltant del món de les plantes i un espai per aprofundir en les idees i les pràctiques de la sostenibilitat i l'enverdiment urbà. Per això, convida a iniciatives que treballen la sostenibilitat a donar a conèixer els seus projectes.
Les iniciatives convidades són 9: Eixarcolant, Abono Km0, Eskocells, Educambient, Re-Pot Market, ConnectHort, FROOF, Cooltivat i Verdópolis.

 

Més informació 
Nota de premsa


 

Destinatari: 
Tots els públics
Municipis: 
Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Article
Primera gran exposició a l’Hivernacle de la Ciutadella

La mostra, organitzada per l’Institut Municipal de Parcs i Jardins, ofereix una visió completa sobre el passat, el present i el futur dels hivernacles. L’exposició va dirigida a tots els públics i és gratuïta. S’allargarà fins al 8 de desembre i es podrà visitar cada dia entre les 10.00 i les 20.00 hores.

Acte
28/11/2024 - 09:30
Districte Administratiu de la Generalitat. Carrer del Foc, 57, Barcelona
Notícia

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus inclou enguany prop d'un miler d'activitats a tot Catalunya. El tret de sortida s'ha donat aquest dissabte, 16 de novembre, al Mercat de Sant Antoni de Barcelona, el primer “Enrenou d’Aliments” un concurs on alumnes de quatre escoles d’hostaleria i restauració han competit per fer la millor recepta utilitzant aliments espigolats i amb el mínim residu possible.

Butlletí