El 12 de novembre es presenta a Can Comas, amb Marc Ribas i Carme Gasull de mestres de cerímonia, la primera edició de la guia de restaurants i comerços de proximitat que impulsa Slow Food Barcelona, amb el suport d’AGT i l’Ajuntament del Prat
El dilluns 12 de novembre el Parc Agrari del Baix Llobregat serà el centre del món Slow Food. Carlo Petrini, fundador i president del moviment internacional Slow Food, acompanyarà a Slow Food Barcelona en la presentació del seu nou projecte
El menjar és cultura, identitat i riquesa, i amb la inspiració de la guia Osterie d'Italia, l’entitat edita la guia “Barcelona Slow Food Guide 2019”, que reuneix a més 100 restaurants que cultiven el gust pel plaer, la qualitat culinària i una proposta gastronòmica on els productes de proximitat i els seus productors són la referència. A la guia també esmenta a una trentena de botigues que cultiven també la filosofia de la tradició i l'economia local i de proximitat.
Durant l’acte, que comptarà amb la presència de representants de les diferents institucions, a més de xefs, periodistes i parterns, es farà l’entrega dels Cargols Slow Food a més d’una trentena d’establiments en reconeixement al compromís per la filosofia #SlowFood.
En xef i presentador Marc Ribas i la periodista Carme Gasull seran els mestres de la cerimònia de la qual també formarà part una mostra dels productors del Mercat de la Terra de Barcelona, que són un dels pilars del moviment, a més d'un dinar de germanor cuinat per sis restaurants Slow de Barcelona i el Baix Llobregat, oferint d’aquesta manera una proposta culinària que valora el bo, net i just.
Programa 12 de novembre de 2018
- 11h: Obertura de portes: Visita Can Comas & Mercat de la Terra
- 12h: Presentació de la Guia “La Barcelona #SlowFood”
- 12,15h: Conferència by Carlo Petrini
- 13,30h: Aperitiu
- 14h: Dinar Slow Food