CicloBCN 2021

dimarts, 5 octubre, 2021 - 00:00 a diumenge, 10 octubre, 2021 - 23:59

Del 5 al 10 d’octubre, la bicicleta serà la protagonista a la ciutat de Barcelona, perquè al seu voltant s’organitzaran diverses activitats que hi estan vinculades. Per començar, i per primer cop, una mateixa ciutat acollirà tres congressos sobre la bicicleta: el Congrés EuroVelo i Cicloturisme 2021, el XVIII Congrés Ibèric “La bicicleta i la ciutat” i el 7è Congrés Internacional de la Bicicleta; tots tres inclouran espais d’exposició, trobades entre professionals, visites tècniques i una àmplia agenda d’activitats a l’espai públic obertes a la participació de tothom, amb l’objectiu de reivindicar el protagonisme de la bicicleta i reafirmar el compromís de les institucions i la ciutadania per fomentar-ne l’ús.

Per la seva dimensió global i capacitat de transformació de ciutats i territoris, la bicicleta contribuirà de manera decisiva a l’assoliment dels reptes actuals i futurs que afrontem com a societat, reptes recollits en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030.

Tot aquest conjunt de congressos i activitats que tindran lloc en el marc del CICLOBCN2021 neix gràcies a la suma d’esforços de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, FEM BICI i ConBici, i al suport de persones voluntàries i entitats ciclistes d’arreu del territori. 

Més informació: ciclobcn21.cat


 

 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Acte
17/09/2021 - 00:00
Barcelona
Notícia

La UITP, que ha fet pública avui la candidatura guanyadora, ha tingut en compte la competitivitat de Barcelona així com el fet que disposi d’un sistema de transport públic i polítiques de desenvolupament urbà referents a nivell mundial

Butlletí