Coneixem i ajudem als ocells a Vacarisses

diumenge, 12 desembre, 2021 - 11:00 a 13:00
Parc de l’Aranya de Vacarisses

Introducció al món de les aus i la importància de protegir i conservar els ocells del nostre entorn. Aquesta activitat busca fer conèixer els ocells més típics de la zona alhora que s’expliquen les seves característiques i curiositats de forma atractiva per als infants. Després d’una breu explicació és realitzarà un petit itinerari pel parc i el seu entorn en busca de les espècies explicades anteriorment. Per finalitzar el taller, cada grup familiar realitzarà una menjadora d’ocells que es podrà endur a casa i col·locar-la per ajudar-los a passar l’hivern.

A partir de 4 anys.


 

Organitzador: 
Ajuntament de Vacarisses
Categories: 
Biodiversitat
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

El projecte es basa en quatre eixos, que consisteixen en: el disseny, la realització i l'acompanyament dels diferents processos de participació pública previs a l'aprovació dels plans de gestió; el foment d'un Sistema de Custòdia Marina de Pitiüses; l’impuls del treball a través d’una Mesa de custòdia marina i la promoció de grups tècnics de treball específics per avançar en la implementació de les mesures d'àmbit marí dels plans de gestió Natura 2000 aprovats a les Pitiüses.

Article

Amb l’objectiu d'oferir més informació a la comunitat educativa, Escoles per la Sostenibilitat i Escoles Coeducatives han elaborat un material que recull activitats i recursos creats per entitats expertes per fer a l’escola i a les llars, contes i llibres, i referents ecofeministes: “Ecofeminisme, posar la vida al centre de l’escola”

 

Butlletí