Coneixem i ajudem als ocells a Vacarisses

diumenge, 12 desembre, 2021 - 11:00 a 13:00
Parc de l’Aranya de Vacarisses

Introducció al món de les aus i la importància de protegir i conservar els ocells del nostre entorn. Aquesta activitat busca fer conèixer els ocells més típics de la zona alhora que s’expliquen les seves característiques i curiositats de forma atractiva per als infants. Després d’una breu explicació és realitzarà un petit itinerari pel parc i el seu entorn en busca de les espècies explicades anteriorment. Per finalitzar el taller, cada grup familiar realitzarà una menjadora d’ocells que es podrà endur a casa i col·locar-la per ajudar-los a passar l’hivern.

A partir de 4 anys.


 

Organitzador: 
Ajuntament de Vacarisses
Categories: 
Biodiversitat
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Liderat per l’Oficina de Biodiversitat i Emergència Climàtica, i amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona, l’estudi se centrarà en el Connector Biològic Terrestre Complementari del municipi.

Notícia

El projecte "Estima't l'hort", de l'Escola La Sardana, ha guanyat el primer premi escolar Welleda Open Garden. Aquest projecte ja va guanyar el primer Premi al concurs d'Horts Escolars Ecològics de Catalunya l'any 2017-18 i també ha estat reconegut pel Departament d'Educació com un Projecte Innovador al curs 2020-21.

Article

Una cinquantena d’alumnes dels instituts Montserrat Miró, La Ribera, La Ferreria i La Salle han realitzat accions directes amb l’objectiu de millorar la biodiversitat del municipi i motivar la conscienciació sobre l’emergència climàtica entre el col·lectiu jove.

Butlletí