Conferència: El canvi climàtic

dimarts, 5 abril, 2016 - 18:30
Sala Joan Comellas
Geolocation

Conferència a càrrec de Javier Martín Vide, seguida d'un col·loqui obert a la participació del públic assistent. Acte per a socis.


 

Organitzador: 
Aula d'Extensió Universitària del Masnou
Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Acte
03/10/2022 - 00:00
Biblioteca popular de Mataró
Notícia

El Ple celebrat el 8 de setembre, va aprovar per unanimitat una Proposta de resolució presentada pel grup municipal d’Esquerra Repúblicana Mataró per oferir una línia d’ajuts al comerç per adaptar-se als requeriments del decrets d’estalvi energètic.

Article

El Pla per a l’eficiència i la transició energètica té tres eixos d’intervenció: el de les infraestructures; el de l’assessorament i l’acompanyament a les empreses en aquest procés de transició; i el de la fiscalitat a través de diferents bonificacions aplicables a impostos i taxes relacionades amb l’activitat econòmica que inclogui mesures de millora energètica. El Consell Econòmic i Social de Mataró ha prioritzat i donat suport a aquest Pla per la pressió que el sector empresarial està patint pels costos de fabricació i per la inestabilitat a l’alça dels preus dels subministraments, especialment de l’energia i el gas.

Butlletí