EN STREAMING
Els dies 14 i 15 d'octubre del 2020 s'emetrà en streaming i des de Sant Cugat del Vallès la 3a edició d’acusti.cat, el Congrés d’Acústica de Catalunya. L'esdeveniment comptarà amb diverses activitats de debat i reflexió paral·leles entorn els reptes i dilemes al voltant de la problemàtica del soroll.
També oferirà taules rodones, solucions i tallers demostratius a problemes concrets (tecnològiques, intangibles i socials). S’orientarà amb especial atenció a les següents temàtiques:
-
EDIFICACIÓ: aïllament acústic i confort acústic als diversos edificis i/o equipaments.
-
SILENCI-SOUNDSCAPE: donar valor a la sonoritat de les ciutats, el seu paisatge sonor, a més de conceptes lligats a la qualitat acústica.
- DISSENY ACÚSTIC-I+D: l’acústica adreçada a la millora del producte, no només a nivell industrial sinó també a nivell de serveis i/o marques: àudio branding, o recerca sobre neuromàrqueting.
Adaptació del congrés a les condicions de la nova normalitat
A causa de la crisi sanitària l'organització del Congrés Acusti.cat 2020 ha acordat diverses mesures adreçades a minimitzar les situacions de risc.
Per aquest motiu, un cop ja es va confirmar el canvi de dates del 14 i 15 d'octubre del 2020, també s'ha acordat que el congrés s'emetrà íntegrament per streaming.
L'emissió es realitzarà des d'un plató a la seu del congrés a Sant Cugat del Vallès, amb la presència a les dues sales d'streaming dels ponents de la majoria de reptes, dilemes i ponències previstos inicialment i mantenint les condicions de distància, seguretat i higiene. El públic inscrit podrà seguir l'emissió i participar activament des de casa o des de la feina a través d'un dispositiu digital - no es permetrà l'accés de públic assistent al plató d'emissió –.
Com a novetat del format digital, es crearà una fira virtual amb continguts dels diversos patrocinadors del congrés.
D'aquesta manera l'esdeveniment permet evitar del tot la concentració d’un elevat nombre de persones en un espai tancat i continuar contenint la propagació del virus, així com garantir la salut i seguretat de tothom. I alhora oferir un congrés amb continguts de qualitat, orientat a les solucions i que convidi a la reflexió i al debat.
En breu es publicarà el programa actualitzat amb el nou format virtual.
Resta obert el període d’inscripcions de forma gratüita. També es pot col·laborar com patrocinadors, en dues categories, GOLD i SILVER.
Fem una crida als professionals dels sectors públics i privat, així com altre públic interessat a participar a acusti.cat tant a través de la proposta de Reptes i Dilemes – via web www.congresacusti.cat – com amb l’assistència i participació en les dues jornades d’activitats.
Any Internacional del So
El 2020 ha estat declarat com l’Any Internacional del So. L’acusti.cat quedarà emmarcat en el conjunt d’activitats que a diferents països es desenvoluparan durant tot l’any per destacar la importància del so i de les ciències i tecnologies relacionades per a tots a la societat, per tal d’estimular la comprensió a tot el món de l'important paper que té el so en tots els aspectes de la nostra societat. Aquestes activitats també fomentaran la comprensió de la necessitat del control del soroll a la natura, a l’entorn construït i al lloc de treball.
Qui l’organitza?
En vista de continuar treballant per la millora de la qualitat acústica del nostre territori, disposar d’un espai de trobada i referència multitemàtic i multisectorial al voltant de l’acústica, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sabadell, el Laboratori d’Enginyeria Acústica i Mecànica de la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Associació Catalana de Consultors Acústics coorganitzen acusti.cat.
Més informació: www.congresacusti.cat
Organitzat per: