Curs de Filosofia per la Pau, dedicat al canvi climàtic

dilluns, 24 febrer, 2020 - 00:00 a dilluns, 30 març, 2020 - 23:59
Santa Coloma de Gramenet

La primera sessió serà sobre la presa de consciència ecologista i anirà a càrrec d' Enric Prat, historiador i professor del Programa d'Estudis Hispànics i Europeus de la Universitat Pompeu Fabra (dilluns 24, 19 h)

El canvi climàtic, la transició ecològica i la seva incidència en els drets humans fonamentals centraran la desena edició del Curs de Filosofia per la Pau que comença el dia 24 de febrer i que fins al 30 de març permetrà aprofundir, de la mà de conferències d'experts en la matèria, en temes com la transició ecològica, les polítiques públiques ambientals o la relació entre el canvi climàtic i el creixement econòmic.

La primera sessió serà sobre la presa de consciència ecologista i anirà a càrrec d' Enric Prat, historiador i professor del Programa d'Estudis Hispànics i Europeus de la Universitat Pompeu Fabra (dilluns, 19 h). Durant les següents sessions també intervindran Enric Tello, catedràtic d'Història Econòmica a la Universitat de Barcelona; Laura Huici, professora de Dret Internacional Públic (UB); Joaquim Sempere, professor emèrit de sociologia de la UB; Joana Díaz, professora de Ciència Política a la Universitat Autònoma de Barcelona, i Anna Pérez, membre del grup Rebel·lió o Extinció Gramenet. Totes les xerrades tindran lloc al Centre Cívic del Riu (c. Lluís Companys, 9), en horari de 19 a 21 h.


 

Categories: 
Terra

Relacionats

Notícia
L'alcaldessa, Núria Parlon, intervé a l'acte

L'alcaldessa, Núria Parlon, intervé a l'acte

Coincidint amb el Dia Internacional per a l’Eliminació Total de les Armes Nuclears, alcaldes i alcaldesses i FundiPau reivindiquen el paper dels municipis en l’abolició nuclear.

Article

Directori de comerços, mercats, restaurants i d'altres recursos que ofereixen productes d'alimentació sostenible i la possibilitat de consum de proximitat a la ciutat de Barcelona.

Article

Els i les alumnes de l’Escola fan un receptari adreçat a les persones usuàries del Programa d’aliments solidaris. Un total de deu alumnes d’entre 16 i 29 anys de la Casa d’oficis treballen en unes fitxes per elaborar menús que evitin el malbaratament alimentari.

Butlletí