DIA MUNDIAL DE L'AIGUA

dilluns, 22 març, 2021 - 00:00 a 23:59

 

El dia mundial de l’aigua 2021, el 22 de març, tracta del que significa l’aigua per a les persones, del seu veritable valor i de com podem protegir millor aquest recurs vital.

La vostra veu ajudarà a donar forma a la propera campanya del Dia Mundial de l'Aigua, fins al 22 de març de 2021. I les vostres converses formaran part d'un informe sobre el que l'aigua significa per a la gent de tot el món.

El Dia Mundial de l'Aigua se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua i la defensa de la gestió sostenible dels recursos hídrics. L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua, després que la seva celebració s'aprovés a la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament (CNUMAD) l'any 1992.

La diada serveix per explicar quines accions es desenvolupen i es recomana fer servir les xarxes socials i el hashtag #diamundialaigua #water2me #worldwaterday #acaworldwaterday2021 . 

Més informació internacional del WorldWaterDay .


El valor de l'aigua

L’aigua significa coses diferents per a cada persona. La campanya #water2me tracta del que significa l'aigua per a cadascú de vosaltres.

Quina importància té l’aigua per a la vostra llar i la vostra vida familiar, el vostre mitjà de vida, les vostres pràctiques culturals, el vostre benestar i el vostre entorn local?

En gravar i compartir totes les formes en què l’aigua beneficia les nostres vides, podem valorar l’aigua adequadament i protegir-la eficaçment per a tothom.

Expliqueu-nos les vostres històries, pensaments i sentiments sobre l’aigua.


 

Categories: 
Aigua

Relacionats

Article

L’Or blau és una exposició per conèixer i repensar la nostra relació amb l’aigua, comprendre la seva realitat invisible i aprendre com podem fer front a un dels reptes més essencials per al futur del nostre territori i de tota la humanitat. 

Article
 

Article

El primer pas per estalviar aigua és saber quanta en consumeixes. Amb aquest interactiu us ensenyem a fer-ho en molt pocs passos.

Butlletí