Eco Sant Cugat 2020

divendres, 25 setembre, 2020 - 00:00 a diumenge, 27 setembre, 2020 - 23:59

La situació actual de pandèmia per la Covid-19, l’elevat risc de rebrot, la previsió de la seva evolució de cara als propers mesos i seguint les recomanacions dels departaments de salut i el servei d’epidemiologia, l’organització de l’Eco Sant Cugat ha pres la decisió de no celebrar actes que puguin comportar aglomeracions de gent pels carrers del municipi. Per això, no es realitzarà la fira amb estands i expositors o actes en espais reduïts i tancats.

Tot i això, s’han organitzat diferents activitats de format reduït i preferentment a l’aire lliure per poder celebrar la 18a edició de la fira. Ens hem centrat en la divulgació dels pilars bàsics de la Fira: consum responsable, salut i medi ambient, i del 25 al 27 de setembre es realitzaran les xerrades i activitats que podreu veure en l’enllaç següent:

PROGRAMACIÓ ECO SANT CUGAT 2020

 Totes les activitats son gratuïtes i amb aforament limitat, ja que s’adaptaran a les mesures de contenció de la Covid-19. Si no voleu venir presencialment, podreu seguir les xerrades i conferències en Streaming a través del canal de YOUTUBE de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues.


 

Categories: 
Educació ambiental
Terra

Relacionats

Acte
24/09/2021 - 00:00
Sant Cugat Sesgarrigues
Article

Barcelona va acollir el 7è Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà entre el 19 i el 21 d’octubre.

Article

Per una alimentació sostenible. Actuem! és una exposició itinerant que recorre els districtes de la ciutat de Barcelona per parlar sobre l’alimentació sostenible i de proximitat. Arriba als voltants dels mercats municipals dins d’un contenidor de transport i roman a cada localització una setmana, des de mitjan octubre fins a principis del 2022. L’objectiu és acostar a la ciutadania les qüestions que es plantegen enguany en el marc de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible.

Butlletí