ECOFest! El primer festival de la sostenibilitat i l’emergència climàtica per a tota la ciutadania

dissabte, 14 novembre, 2020 - 00:00 a diumenge, 15 novembre, 2020 - 23:59

Et convidem a l’ECOFest, el primer festival de la sostenibilitat i l’emergència climàtica , organitzat pel jovent de Granollers per a tota la ciutadania. 

Es celebrarà en format online els propers dissabte 14 i diumenge 15 de novembre, d’11h a 13h30 , i comptarà amb un programa molt complet de tallers, xerrades i taules rodones sobre productes i joguines reciclades, maquillatge ECOfriendly, conscienciació social i models participatius, entre d’altres.

També, i amb l’objectiu d’acostar la temàtica a la nostra realitat diària, no faltaran concursos, concerts musicals, ECOvermuts i jocs diversos. 

I tu, t'ho perdràs? 

Ajuda’ns a crear un major impacte, compartint aquest video. Moltes gràcies. T’esperem! 

Més informació a www.ecofest.cat

Inscriu-te ja a https://entradesecofest.eventbrite.es

¡Per una millor ciutat i un millor planeta! 


 

Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Article
El projecte EYES Erasmus a Granollers finalitza amb una guia que respon a aquesta qüestió

La metodologia descrita en aquesta guia es basa en la metodologia desenvolupada al projecte Erasmus+ EYES – Implicant el jovent en la planificació de l’energia i el clima i que a Catalunya s'ha implantat a Granollers.

Notícia

La primera edició de l’ECOFest, festival de la sostenibilitat i l’emergència climàtica, celebrat el dies 14 i 15 de novembre en format virtual, ha estat tot un èxit participatiu i d’organització.

Notícia

L'Ajuntament de Granollers organitza diverses activitats per avançar en una nova cultura energètica. Accions per promoure l'estalvi energètic per lluitar contra la pobresa energètica i l'emergència climàtica, i també per conèixer energies renovables com la biomassa.

Butlletí