Emergència climàtica i alimentació

dimarts, 9 novembre, 2021 - 00:00 a dimarts, 30 novembre, 2021 - 23:59
Sant Cugat del Vallès

 

L’Ajuntament de Sant Cugat organitza un cicle de documentals i debats sobre emergència climàtica i alimentació. L’objectiu és  donar a conèixer les seves causes i conseqüències i donar eines per lluitar-hi. Aquesta iniciativa és fruit dels Pressupostos participatius 2020-21

Les activitats tindran lloc els dimarts 9, 23 i 30 de novembre a partir de les 19 h a la Casa de Cultura.

Podeu consultar la informació sobre cada una d’elles al programa que hi trobareu relacionat a continuació.

 

  •  

 

Organitzador: 
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Categories: 
Agricultura

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès organitza un cicle de documentals i debats sobre emergència climàtica i alimentació. L’objectiu és  donar a conèixer les seves causes i conseqüències i donar eines per lluitar-hi.

Reportatge

El model alimentari actual és responsable del 21-37% de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle. Però aquest sistema dominat per les grans indústries i per un sistema alimentari globalitzat, ens genera també –i de ben segur que ens generarà- conflictes socioambientals arreu del territori. Quins son aquests focs? En aquest reportatge n’analitzem alguns.

Notícia

L’àmbit de Qualitat Urbana de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha impulsat un pla d’implantació de LEDS que dedica especial atenció als barris. La instal·lació de la nova tecnologia permetrà estalviar a la ciutat 670 MWh a l’any.

Butlletí