Ens endinsem al subsòl de la ciutat per conèixer-ne tots els secrets!

dijous, 8 juliol, 2021 - 18:00 a 19:00
Virtual_Plataforma Zoom

 

Visita virtual al Dipòsit de regulació d’aigües pluvials del Parc de Joan Miró.

T’agradaria saber com es gestionen les aigües pluvials de la ciutat? Com s’eviten les innundacions? Com es fa per cuidar l’aigua de les platges quan plou intensament? Acompanya’ns a conèixer el subsòl de la ciutat i podràs donar resposta a totes les teves preguntes. El dimecres 7 de juliol a les 18h entrarem virtualment al Dipòsit de regulació d’aigües pluvials del Parc Joan Miró i aprendrem per què els dipòsits són elements clau a les ciutats mediterrànies per tal de fer front als efectes del canvi climàtic. També plantejarem la importància del cicle de l’aigua a les grans ciutats com Barcelona i tots els tipus d’aigua que hi ha. Ens endinsem a les entranyes de la ciutat per a conèixer-ne tots els secrets!

Organitza Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB) 

Cal inscripció prèvia.

L'activitat es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom. L'enllaç per accedir a la sala apareixerà en pantalla a la confirmació d'inscripció i s'enviarà també per correu electrònic (en un recordatori) abans de l'activitat.

Organitzador: 
Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB) 
Destinatari: 
És per a tots els públics
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

L’Oficina Tècnica d’Educació i Promoció Ambiental de la Diputació de Barcelona i el Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica i Lumínica de la Generalitat de Catalunya han elaborat una Guia d’aprenentatge i servei (APS) sobre prevenció de la contaminació acústica en equipaments públics per donar suport als centres educatius per dissenyar projectes d’aprenentatge i servei enfocats a millorar la qualitat acústica d’equipaments sensibles.

Acte
26/04/2021 - 00:00
Sala d’exposicions de Can Rajoler. Travessera, 1. Parets del Vallès
Acte
18/03/2021 - 14:45

Butlletí