European Shallow Geothermal Days

dimarts, 14 juny, 2022 - 09:30 a dimecres, 15 juny, 2022 - 17:00
Auditori ICGC i Hospital Sant Pau, BarcelonaEls propers dies 14 i 15 de juny, l’ICGC, organitza juntament amb l’European Geothermal Energy Council (EGEC), la Renewable Heating & Cooling-European Technology and Innovation Platform (RHC-ETIP), el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) i l'EuroGeoSurveys (EGS) la jornada " EUROPEAN SHALLOW GEOTHERMAL DAYS”.

L’esdeveniment de caire europeu, que té com a objectiu connectar els responsables polítics amb els científics per promoure i discutir oportunitats per impulsar aquesta tecnologia en la propera dècada. Aquest serà el primer any que aquest esdeveniment surt de Brussel·les, i s’organitza en un altre estat membre de la UE.   

Podeu consultar el programa actualitzat i registrar-vos a través d'aquest enllaç.

Més informació 

L’idioma de l’esdeveniment serà l’anglès.

 


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

L’Agència d’Energia de Barcelona, l’Institut Quatre Cantons, l’associació de famílies del mateix institut i l’Associació de Veïnes i Veïns del Poblenou han impulsat la posada en marxa d’una comunitat energètica en aquest barri que aprofitarà l’energia solar a través d’instal·lacions fotovoltaiques. Una iniciativa que s’afegeix a l’impuls d’altres models de comunitats energètiques de la ciutat.

Article

En col·laboració amb la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec), s’ha acordat la creació de l’Oficina de Transició Energètica, dirigida a les pimes i també a microempreses i autònoms. La perspectiva és que rebi entre 200 i 400 sol·licituds anuals d’assessorament i acompanyament per facilitar la transició energètica i l’assoliment real dels objectius associats a la sostenibilitat.

Notícia

 La Marató de l’Ajuntament de Barcelona és una campanya de sensibilització i bones pràctiques pel que fa a l’ús i el consum d’energia i aigua. En aquesta edició, al voltant de 80 equipaments municipals hi participen amb l’objectiu de reduir durant quatre setmanes els seus consums, així com desenvolupar accions per sensibilitzar a treballadors/es i usuaris/es en la necessitat de lluitar contra el canvi climàtic. Enguany l’estalvi econòmic aconseguit es destinarà al Banc del Moviment.

Butlletí