Festa de la Bicicleta 2022 a Barcelona

diumenge, 19 juny, 2022 - 10:00 a 15:00
Pg Lluís CompanysEl 19 de juny se celebra una nova edició de la Festa de la Bicicleta i després de dos anys, la ciutat recupera la Bicicletada, per posar en valor la importància i el creixement de la bicicleta en una jornada cívica i participativa.

La Festa de la Bicicleta vol promoure l’ús d’aquest tipus de transport, amb la mirada posada a un model de mobilitat segura, sostenible i saludable. Son dos esdeveniments oberts a tothom, amb propostes per a tots els públics.

Com a esdeveniment destacat, aquest 2022 torna la Bicicletada, que s’havia suprimit com a conseqüència de l’emergència sanitària provocada per la covid-19. La ciutat recupera aquesta tradicional passejada amb bicicleta pels carrers de la ciutat, amb la que els amants i aficionats de la bici podran pedalar per l’Eixample, Ciutat Vella i Sant Martí.

Més informació

 


 

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia

El tribunal va anul·lar l'ordenança municipal que regula la ZBE per "falta d'informes determinants i per ser excessiu en l'àmbit geogràfic d'aplicació i en el tipus de vehicles exclosos".

Notícia

Salvador Rueda assegura que s'estalviarien 1.700 milions d'euros anuals en despesa sanitària i critica que el model municipal no són superilles, sinó eixos verds.

Acte
16/09/2022 - 00:00
Barcelona

Butlletí