Fira Economia Verda i Circular de Granollers

dijous, 26 maig, 2022 - 00:00 a diumenge, 29 maig, 2022 - 23:59
Parc Firal i Hotel Ciutat de GranollersDel 26 al 29 de maig, se celebrarà aquesta fira amb una àmplia oferta d’exposicions, conferències, tallers, i mostres comercials especialitzades.

Granollers ha posat el focus en la transició verda i està treballant per afrontar amb garanties aquest repte, alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.  Projectes de simbiosi industrial, de reciclatge, d’energia verda, de mobilitat, o de promoció del sector agroalimentari de proximitat, en són uns bons exemples. L’aposta de Granollers per celebrar un esdeveniment rellevant d’economia verda i circular, pretén donar visibilitat a aquests projectes, i aportar eines útils als  sectors econòmics i a la ciutadania, per a la seva implicació. 

Els espais de la Fira:

L'EVC EXPO és una fira especialitzada oberta a tots els públics, ubicada al parc firal de Granollers, seu de la tradicional fira de l’Ascensió. 

L'EVC LAB són unes jornades tècniques adreçades a un públic professional, amb conferències, debats i creació de xarxa.


Més informació


 

Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Notícia

Un espai on s'han compartit experiències cap a la sostenibilitat i les energies verdes i renovables

Article

Competició GRID és un concurs d'idees de negoci que permetin optimitzar l'aprofitament dels residus/recursos del portal GRID Granollers. Les candidatures es poden presentar fins al 27 de maig,​

Article

El servei de gestió energètica compartida és una iniciativa publicoprivada promoguda des de Granollers Mercat amb el suport de les associacions d’empresaris dels polígons industrials de Granollers. Aquest servei proposa la incorporació de la gestió energètica eficient en el dia a dia de l’activitat empresarial, millorant així la seva competitivitat. A través d’aquest servei les empreses tenen l’oportunitat d’aplicar mesures per reduir el consum i el cost energètic, l’impacte que generen al medi ambient i treballar per a la implementació de projectes de generació d’energia renovable.

Butlletí