Fira Ecoviure 2020 a Manresa SUSPESA

dissabte, 7 novembre, 2020 - 00:00 a diumenge, 8 novembre, 2020 - 23:59

Suspesa la Fira Ecoviure 2020, prevista per als dies 7 i 8 de Novembre a  Manresa, com a conseqüència de la situació sanitària i les mesures adoptades per tota Catalunya.

Se celebraran en línia les jornades :  Terrats vius i cobertes verdes, el 5 de novembre i el Fòrum d’energia, que tindrà lloc el 7 de novembre. La inscripció és gratuïta.

Més informació al web :  http://www.firamanresa.cat/ecoviure


Ecoviure va néixer l'any 1997 amb la intenció de servir de punt de trobada a les persones i professionals que, des de diferents àmbits, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

La Comissió Organitzadora d'Ecoviure està formada per entitats, administracions, empreses, sindicats, professionals i consumidors dels diferents sectors implicats.

Uns criteris d’admissió fixats i revisats per aquesta comissió, asseguren que el què s’exposa en qualsevol dels seus àmbits està en consonància amb les finalitats d’Ecoviure.

La fira Ecoviure se celebrarà els dies 7 i 8 de novembre al Palau Firal de Manresa, i continuarà sumant esforços amb la fira Cuida't, que se celebrarà els mateixos dies, per seguir sumant esforços al Bages entre fires amb un públic similar, convertint el Palau Firal en la seu d'un gran esdeveniment dedicat a la cura del medi ambient i de les persones.

Tot i que coincidiran en lloc i en dates, cadascuna de les fires tindrà un espai diferenciat i el seu propi programa d'actes.


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

Manresa tornarà a ser capital de la sostenibilitat i enguany ho serà durant més dies. Ecoviure tornarà del 5 al 10 d'octubre, amb jornades professionals de dimarts a divendres i fira-mercat el cap de setmana

Acte
05/10/2021 - 00:00
Manresa
Notícia

El conveni, amb una vigència de quatre anys, potenciarà la millora de l’estat de conservació del riu i l’increment de la biodiversitat en les àrees de ribera.

Butlletí