Formació sobre cobertes verdes - ASESCUVE

dimarts, 28 juny, 2022 - 16:00 a dijous, 30 juny, 2022 - 17:00
En línia

 

Amb la voluntat de promoure les cobertes verdes i els jardins verticals ASESCUVE programa un nou curs online sobre aquest tipus de construccions.

El dia 28 de juny es parlarà sobre cobertes verdes, el dia 29 de jardins verticals i el dia 30 hi ha una ponència sobre impermeabilització de cobertes i una altra sobre els errors més freqüents a la instal·lació de les mateixes.

El cost de la formació és de 40 € si la inscripció és un sol dia, de 80 € si la inscripció és de dos dies i 100 € si s'adquireix el paquet sencer de formació de 3 dies. Per als estudiants s'estableix un preu reduït de 15 € per a un dia, 30 € per a 2 dies i el 3r dia de formació gratuït si es tria la formació completa. És imprescindible presentar el carnet destudiant. La formació és gratuïta per als socis de ASESCUVE. La no-assistència a la Jornada no dóna dret a la devolució de l‟ingrés.

Inscripcions

Les places són limitades, es confirmarà la inscripció a la jornada mitjançant un correu electrònic.

Més informació i programa


 

Organitzador: 
Asescuve
Etiquetes: 
Categories: 
Bioconstrucció

Relacionats

Notícia

Una de les estratègies que impulsa l’Ajuntament per fer front a l’emergència climàtica és la implantació de cobertes verdes, per millorar la qualitat de vida dels ciutadans. El protocol, promogut per l’Institut del Paisatge Urbà i Qualitat de Vida, té per objecte ampliar el nombre de cobertes verdes en edificis municipals.

Butlletí