Formació sobre cobertes verdes - ASESCUVE

dimarts, 28 juny, 2022 - 16:00 a dijous, 30 juny, 2022 - 17:00
En línia

 

Amb la voluntat de promoure les cobertes verdes i els jardins verticals ASESCUVE programa un nou curs online sobre aquest tipus de construccions.

El dia 28 de juny es parlarà sobre cobertes verdes, el dia 29 de jardins verticals i el dia 30 hi ha una ponència sobre impermeabilització de cobertes i una altra sobre els errors més freqüents a la instal·lació de les mateixes.

El cost de la formació és de 40 € si la inscripció és un sol dia, de 80 € si la inscripció és de dos dies i 100 € si s'adquireix el paquet sencer de formació de 3 dies. Per als estudiants s'estableix un preu reduït de 15 € per a un dia, 30 € per a 2 dies i el 3r dia de formació gratuït si es tria la formació completa. És imprescindible presentar el carnet destudiant. La formació és gratuïta per als socis de ASESCUVE. La no-assistència a la Jornada no dóna dret a la devolució de l‟ingrés.

Inscripcions

Les places són limitades, es confirmarà la inscripció a la jornada mitjançant un correu electrònic.

Més informació i programa


 

Organitzador: 
Asescuve
Etiquetes: 
Categories: 
Bioconstrucció

Relacionats

Notícia

El passat mes d'octubre es van iniciar les actuacions de restauració i recuperació d'aquest hàbitar. L’actuació, que es preveu que finalitzi a principis de novembre, es concentra a la riba dreta del Besòs i inclou la recuperació d’un antic braç secundari, la creació d’una bassa, la generació de refugis per a fauna aquàtica i semiaquàtica, la retirada d’espècies exòtiques invasores i la plantació d’espècies de flora autòctona.

Notícia

Aquest procés té l'objectiu de consensuar amb la ciutadania quins seran els criteris que han de regir el desenvolupament urbanístic dels barris en el propers 20 anys. 

Article

El projecte estratègic de ciutat Cornellà Natura busca integrar la natura dins de la ciutat de formes diverses, amb alt impacte, apostant per valors com ara l’educatiu, el de sensibilització a la ciutadania i millora de l’entorn urbà entre d’altres.

Butlletí