FTM 8. Furoshiki, emboliquem amb roba

dijous, 26 novembre, 2020 - 18:00 a divendres, 27 novembre, 2020 - 17:59

FTM (Fes-ho tu mateix) és una websèrie per aprendre a reduir els residus, de nou maneres diferents.

Durant l'estrena en directe per Youtube comptarà amb XAT EN DIRECTE amb els i les protagonistes dels vídeos, per respondre les vostres preguntes!

Al capítol 8, l'Esther Peñarrubia ens explicarà com embolicar, fer farcells de mil i una maneres per evitar generar residus.

Amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2020, cada dia de la setmana del 23 al 27 de novembre, a dos quarts d'onze i a les 6 de la tarda, es publicarà un nou capítol. L'estrena en directe pel Youtube comptarà amb xat en directe amb els i les protagonistes, per respondre els vostres dubtes i preguntes. No t'ho pots perdre!

Us podeu subscriure al canal i reservar l'avís de l'estrena.


"Fes-ho tu mateix" és un recurs creat per l'Agència de Residus de Catalunya, l'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona i el programa Millor que Nou de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, coordinats per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Enregistrament, edició i producció amb el suport de la Diputació de Barcelona.


Categories: 
Educació ambiental
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

La ciutadania està convidada el cap de setmana, del 10 al 12 de maig, a sumar-se en accions per recollir i comptabilitzar els residus abandonats en el medi. L’Agència de Residus de Catalunya coordina la campanya a casa nostra, en la qual participen 451 entitats de 242 municipis en 38 comarques.

Notícia

L’estudi estipula que a Andorra es generen actualment 92 kg/habitant equivalent/any de residu alimentari.

Notícia

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus inclou enguany prop d'un miler d'activitats a tot Catalunya. El tret de sortida s'ha donat aquest dissabte, 16 de novembre, al Mercat de Sant Antoni de Barcelona, el primer “Enrenou d’Aliments” un concurs on alumnes de quatre escoles d’hostaleria i restauració han competit per fer la millor recepta utilitzant aliments espigolats i amb el mínim residu possible.

Butlletí