Jornada autoconsum energètic municipal, a partir de la biomassa

dimecres, 25 novembre, 2020 - 10:00 a dijous, 26 novembre, 2020 - 12:59

En el marc de l’operació BIOenergia per al desenvolupament local, cofinançada pel P.O. FEDER 2014-2020, l’Ajuntament de Granollers organitza aquesta jornada adreçada a entitats del sector públic i privat interessades a desenvolupar iniciatives de promoció de la biomassa per a l’ús tèrmic municipal al Vallès i comarques veïnes. Compta amb la participació del representant de l’administració pública, del Clúster Bioenergia de Catalunya i de centres de recerca i tecnològics de referència, amb l’objectiu d’aportar coneixement i experiències, cadascú des del seu sector de competència i expertesa.

Organitza: Ajuntament de Granollers i Clúster Bioenergia de Catalunya

Col·laboren: Diputació de Barcelona, Institut Català d’Energia, Consell Comarcal del Vallès Oriental, Associació de Gestió Forestal Montseny-Ponent, Associació de Defensa Forestal del Montseny, Associació de Propietaris i Productors del Montnegre Corredor

Jornada en línia via plataforma zoom (es facilitarà l'enllaç per seguir la jornada via inscripció prèvia)

Inscripcions

Més informació: https://www.granollers.cat/bioenergia

Programa 


 

Etiquetes: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

L'eina THERMOS permet als planificadors locals identificar solucions econòmicament viables per a xarxes de climatització baixes en carboni, així com avaluar i optimitzar els seus resultats per a qualsevol zona en minuts.

Article

Granollers participa en el projecte de Bioenergia per al desenvolupament local: xarxes de calor de biomassa. La construcció de les xarxes de calor de biomassa permetran substituir les antigues calderes de gas natural per calderes de biomassa. Les calderes seran d'última generació i el màxim d’eficients.

Butlletí