Jornades "Renovem el país? La transició energètica i la qüestió territorial"

dimecres, 5 octubre, 2022 - 09:00 a 10:30
CaixaForum Macaya, BarcelonaCom podem fer front al repte de la transició energètica? Com podem avançar cap a un model mediambiental més sostenible, just socialment, viable econòmicament i equilibrat territorialment? Obrim el debat per dissenyar accions envers un model de transició energètica que atengui les demandes de tots els sectors socials.

Acte gratuït, en línia i presencial, moderat per Joan López, membre del Grup d'Estudis sobre Energia, Territori i Societat (Gurb) de la UAB.

  • Taula rodona amb la participació de:
  • Sergi Saladié, professor del Departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili.  
  • Joan Herrera, director d’acció ambiental i d’energia de l'Ajuntament del Prat de Llobregat. 
  • Marta Morera, directora de l'Institut Català d'Energia (ICAEN) de la Generalitat de Catalunya.

 

Inscriu-t'hi (presencialment)

Inscriu-t'hi (en streaming)

Més informació


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

En col·laboració amb la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec), s’ha acordat la creació de l’Oficina de Transició Energètica, dirigida a les pimes i també a microempreses i autònoms. La perspectiva és que rebi entre 200 i 400 sol·licituds anuals d’assessorament i acompanyament per facilitar la transició energètica i l’assoliment real dels objectius associats a la sostenibilitat.

Article

Comença el projecte de desenvolupament d’una nova planta de fred d’alta eficiència a la Zona Franca que permetrà aprofitar el fred residual del procés de regasificació del gas natural liquat d’Enagás. A través de la Xarxa d’Ecoenergies Barcelona, la nova xarxa de fred estarà operativa al novembre del 2023 i permetrà cobrir necessitats de refrigeració a Mercabarna i el Port.

Notícia

També s'està impulsant un prova pilot per programar la recàrrega de vehicles elèctrics als aparcaments municipals.

Butlletí