L’arribada de l’autoproducció col·lectiva d’electricitat als blocs de pisos: reptes i oportunitats

dimecres, 5 maig, 2021 - 10:00 a 12:30

El proper 5 de maig l’Agència de l’Energia de Lleida organitza la jornada: “L’arribada de l’autoproducció col·lectiva d’electricitat als blocs de pisos: reptes i oportunitats” pensada especialment per administradors i administradores de finques, presidents i presidentes de les comunitats i també als veïns i veïnes interessades.

Durant la jornada s’abordaran els principals dubtes que principalment es plantegen les comunitats interessades en aquest tipus d’instal·lació.  També es donaran a conèixer els recursos actualment disponibles i es presentaran, per part de diferents veïns i veïnes impulsors, els primers projectes d’autoconsum compartit a Lleida ja en marxa.

Us agrairem si ens podeu ajudar a fer-ne difusió a través de les vostres xarxes, per tal de que pugui arribar a totes aquelles persones i comunitats del territori, interessades.

Programa  i inscripcions: https://lleidaenverd.paeria.cat/agencia-energia-lleida/jornada-online/ 


 

Organitzador: 
Ajuntament de Lleida
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i l'Ajuntament de Lleida impulsen obres de millora de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) de Lleida, amb l'objectiu d'augmentar l'eficiència energètica de la planta, millorar el control i eficiència dels processos de tractament d'aigües i fangs, la qualitat de l'aigua regenerada i la capacitat del pretractament per fer front a avingudes.

Article

Lleida ha iniciat la recollida selectiva de residus porta a porta a una part dels barris de Pardinyes i Balàfia i ha posat a disposició de la ciutadania una app del porta a porta.

Opinió

Avui, segons les dades de la Generalitat hi ha 50 instal·lacions d’autoconsum compartit (de les més de 10.000 que hi ha en total), i la majoria no han pogut veure encara reflectits els seus estalvis en una factura.

Butlletí