Les Comunitats Energètiques

diumenge, 18 setembre, 2022 - 10:00 a 13:00
Museu del Ter

El proper 18 de setembre la xarxa per a l’Economia Social i Solidària d’osona i el Consell Comarcal d’Osona organitzen una jornada sobre comunitats energètiques on hi haurà diferents exemples reals . La jornada té lloc al Museu del Ter i comença a les 10h amb una ponència inaugural de Joan Herrera, director d’Acció Ambiental, Energia i serveis Urbans de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

En el marc d el ajornada es presentarà la GUIA PRÀCTICA PER A LA CREACIÓ DE COMUNITATS ENERGÈTIQUES EN FORMA DE COOPERATIVA DE CONSUM. EL MODEL D’OSONA, elaborada pel Consell Comarcal d’Osona .

Més informació a l'enllaç.


 

Organitzador: 
Consell Comarcal d'Osona - Agència Local d'Energia d'Osona
Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

S'ha presentat el projecte per instal·lar un parc fotovoltaic i quatre instal·lacions fotovoltaiques en equipaments i aparcaments municipals a Centelles. Compta amb el suport del programa Renovables 2030 de la Diputació de Barcelona.

Notícia

Folgueroles rep una important subvenció per a l'autoconsum fotovoltaic.

Notícia
Serà al polígon de Bufalvent i inclourà 31 petites i mitjanes empreses

La nova cooperativa, que s’ha batejat amb el nom de ‘Manresa Il·lumina’, construirà i gestionarà instal·lacions solars fotovoltaiques i, en un futur, l’objectiu és que es converteixi en un agregador que pugui gestionar conjuntament les necessitats energètiques del polígon industrial de Bufalvent i planificar instal·lacions de renovables —com xarxes de calor, biomassa o eòlica— en funció de les necessitats col·lectives. 

Butlletí