Presentació de la Setmana de l'Energia 2016

dimarts, 8 març, 2016 - 09:00 a 13:30
Sala d'Actes de l'Edifici del Vagó. Recinte de l'Escola Industrial.
Geolocation

La Setmana Europea de l’Energia Sostenible és una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica com a camí per avançar cap a un escenari de consum energètic responsable que contribueixi a assegurar un sistema energètic sostenible en línia amb els objectius europeus.

L’èxit d’una iniciativa com la Setmana de l’Energia depèn en gran mesura de la participació i col·laboració d’administracions, entitats i ciutadania, per actuar de manera conjunta i decidida cap a aquest objectiu.

Durant els mesos de maig, juny i juliol es realitzaran diferents activitats arreu del territori adreçades a la ciutadania per fer arribar el missatge de la campanya.

Aquesta  jornada té com a objectiu  presentar la campanya d’enguany, intercanviar idees i conèixer els recursos de suport oferts als ens locals per part de les entitats organitzadores.

PROGRAMA
INSCRIPCIONS o via mail a xarxasost@diba.cat

Organitzadors:

Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Destinatari: 
Ens locals i entitats interessades
Categories: 
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Article
El cas del projecte Energia Solar per tothom a Osona

Aquesta guia informa del projecte "Energia Solar per Tothom" el qual es fonamenta sobre la necessitat territorial d’abordar, des de la participació social i la creació de llaços territorials, la situació de pobresa i vulnerabilitat. En concret, la necessitat d’erradicar la pobresa energètica, problemàtica transversal que afecta tant la població més envellida dels nuclis més petits, com les famílies amb menors a càrrec, sovint nouvingudes, dels nuclis mitjans.

Notícia

L’espai municipal ha rebut ja gairebé una desena de grups i que han conegut què és la transició energètica i com ser més eficients a casa seva.

Butlletí