Simpòsium Barcelona Ciutat Europea del Bosc

dimarts, 7 juny, 2022 - 09:30 a dimecres, 8 juny, 2022 - 18:00
Recinte Modernista de Sant Pau

Aquest simpòsium té lloc en el marc de Barcelona i la seva àrea metropolitana com a Ciutat Europea del Bosc 2022. Té per objectiu conèixer els projectes i iniciatives d’experts i expertes de diverses disciplines que treballen per tal de preservar i integrar la natura a les nostres vides, alhora que defineixen un nou model urbà inspirat en els principis dels sistemes naturals.

En concret, treballen en la gestió dels boscos a escala regional, en la definició de noves infraestructures ecològiques metropolitanes, o en la definició dels nous espais públics i edificis que responen als reptes globals actuals relacionats amb la lluita contra el canvi climàtic i el preservació de la vida i la biodiversitat.

Les jornades inclouen la presentació de propostes innovadores, generalment desenvolupades per persones o entitats sense ànim de lucre, que volen millorar les ciutats amb les seves pròpies iniciatives.

Entrada gratuïta amb inscripció previa a bcneuforestcity2022.org

Simpòsium en què es donaran a conèixer projectes i iniciatives d'experts en diverses disciplines que treballen per tal de preservar i integrar la natura a les nostres vides, alhora que defineixen un nou model urbà inspirat en els principis dels sistemes naturals.

Més informació i programa

 


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Canvi climàtic
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Article

A més dels objectius de recerca, el papallonari esdevé una nova eina més per a les activitats educatives i de divulgació del centre de recerca, mitjançant visites on es podran observar les papallones en les diferents fases del seu desenvolupament i parlar amb la comunitat investigadora sobre la ciència ciutadana que es troba íntimament lligada als seus estudis.

Acte
09/06/2022 - 09:00
Barcelona South Campus Av. Pearson, 21, 08034, Barcelona, ES
Notícia

L'organització de les Nacions Unides per l'Agricultura i l'Alimentació (FAO) ha atorgat  el reconeixement Tree Cities of the World a l'Àrea Metropolitana de Barcelona pel seu compromís amb la gestió i la cura dels boscos urbans.

Butlletí