Taller Descobrim els ocells de Sant Cugat

dissabte, 11 novembre, 2017 - 10:00 a diumenge, 12 novembre, 2017 - 13:59
Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès
Geolocation

Sant Cugat del Vallès és un extens municipi on hi trobem una gran diversitat d'ecosistemes, des dels camps de conreu fins als boscos, passant per zones humides, pedreres i zones urbanes. Aquesta realitat possibilita que hi visquin centenars d'animals salvatges. Un dels més ben representats i fàcils de reconèixer és el grup dels ocells. A la ciutat hi viuen una gran varietat d’espècies autòctones com són les merles, els pit-rojos, les orenetes de cuablanca, els tudons, els estornells, les cueretes blanques i les garses; i en els camps de conreu i els boscos que l'envolten acullen caderneres, aligots, gamarussos, bitxacs, orenetes vulgars, tallarols i puputs. Durant tot l'any, el cel s'omple d'un gran nombre d'aus de tots els colors i totes les mides, constituint una gran biodiversitat que hem de conservar. Objectius - Conèixer els ocells més comuns de la ciutat - Aprendre els seus costums i hàbitats - Identificar-los en el seu hàbitat.

Desenvolupament del taller: Es realitzarà en dues sessions: una primera teòrica (11 de novembre) i l’altre pràctica (18 de novembre), amb una sortida pels parcs i jardins de la ciutat per observar-los, en dos matins de dissabte.

Cal inscripció prèvia Les inscripcions es faran a través de correu electrònic a l'adreça: oficinasostenible@santcugat.cat Heu de facilitar nom, cognoms, telèfon i correu electrònic.

La confirmació de la inscripció a l’activitat us la farem a través de correu electrònic. Es tindrà en compte l'ordre d'arribada de les sol•licituds.

Organitzador: 
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Contacte: 

Oficina Sant Cugat Sostenible

Plaça Barcelona, 15

08172 Sant Cugat del Vallès

Tel: 900 103 146

oficinasostenible@santcugat.cat

www.oficinasostenible.santcugat.cat

Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Lleida proposa als seus veïns i veïnes que també poden contribuir de forma important a incrementar la biodiversitat urbana, a estendre i repartir la vida natural per la ciutat i, alhora, a connectar els parcs i grans espais verds de Lleida. 

Notícia

El projecte engloba la creació d’un espai artificial i que serà naturalitzat d’aigua, compost per un curs d’aigua de flux lent i tres basses, dissenyat per afavorir la biodiversitat i configurar un conjunt que faciliti l’apropament de la ciutadania a la natura, gràcies a la instal·lació d’un mirador elevat i de diversos punts d’aguait.

Butlletí