Trobada virtual ‘Ens nodrim del Parc Agrari’

dijous, 29 abril, 2021 - 16:45 a 18:20

Des de Desos Opció Solidària organitzem una nova jornada virtual sota el títol “Ens nodrim del Parc Agrari”. La trobada tindrà lloc el proper dijous 29 d’abril a partir de les 16.45 hores i es durà a terme de forma telemàtica a través de la plataforma Zoom. Si vols inscriure-t’hi, només has d’enviar un correu a transalimenta.desos@pangea.org

L’espai servirà per explorar el paper del Parc Agrari del Baix Llobregat com a context socioeducatiu per fomentar l’alimentació sostenible. Més enllà del potencial de les zones agrícoles i rurals, aquesta trobada també debatrà sobre les oportunitats que ofereix l’Aprenentatge Servei per vincular les comunitats educatives, els agents locals i l’entorn natural.

La trobada forma part del cicle de seminaris que estem realitzant en el marc del projecte Transalimenta al Baix Llobregat per tal d’elaborar conjuntament una guia educativa. Per tant, el cicle de seminaris compta amb la voluntat de crear espais de reflexió conjunta i busca fer créixer una xarxa socioeducativa per a la promoció del dret a l’alimentació.

El programa del curs inclourà els següents punts:

16:45-16:55 Benvinguda i presentació.

16:55-17:20 Com ens nodreix el Parc Agrari del Baix Llobregat.

17:20-17:45 El Parc Agrari com a entorn socioeducatiu cap a una alimentació sostenible.

17:50-18:20 El poder transformador de l’Aprenentatge Servei per a la garantia del dret a l’alimentació.

18:20-18:30 Conclusions i tancament.


  

Municipis: 
Categories: 
Agricultura
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Sant Joan Despí obre un procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica. D'aquesta forma, la ciutadania pot aportar idees per tal de millorar la qualitat de vida a la ciutat, mitjançant la mitigació dels efectes del canvi climàtic i el foment d'una transició ecològica. 

Notícia

El programa municipal Escoles + sostenibles comptarà a partir del curs 2021-2022 amb quatre nous integrants, que col·laboraran amb el compromís de fer de Sant Feliu una ciutat més sostenible. Les escoles bressol Patufet, Fàbregas, Tambor i Ginesta impulsaran a partir d'aquest any un seguit d'accions per a la millora ambiental, que complementaran les que ja desenvolupaven per aconseguir que aquests equipaments educatius i les seves comunitats educatives siguin més respectuosos amb l'entorn.

Article

El projecte EdiCitNet, finançat per la Unió Europea i amb una durada prevista de 5 anys, va néixer amb l'objectiu de demostrar que la implementació d'infraestructures verdes no ornamentals pot augmentar la producció sostenible d'aliments a nivell local, així com regenerar espais urbans apostant per una millora de la inclusió social.  Sant Feliu és l'únic municipi participant de l'estat espanyol.

Butlletí