XXVII Jornades de meteorologia Eduard Fontseré

dimarts, 16 novembre, 2021 - 00:00 a dissabte, 27 novembre, 2021 - 23:59
Format híbrid: en línia / presencial. A la Sala Pere i Joan Coromines, Institut d'Estudis Catalans

L'Associació Catalana de Meteorologia (ACAM) va presentar-se en societat organitzant les I Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè. Es van celebrar els dies 24, 25 i 26 de novembre de 1995 al Museu de la Ciència Fundació "la Caixa", i es van tractar diversos temes de Meteorologia. Els anys següents s'han anat celebrant puntualment noves edicions.

Enguany arriben les XXVII Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè, en format híbrid. Del 16 al 27 de novembre de 2021, i aActe presencial el dissabte 27 a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans.

Com cada any senar, les ponències de les Jornades de Meteorologia i Climatologia Eduard Fontserè tindran una temàtica variada, agrupades en tres blocs: Meteorologia a la Mediterrània, Instruments i mètodes en meteorologia, i Climatologia de la Mediterrània.

Aquestes ponències tindran un format en línia, els vespres de dimarts i dijous durant dues setmanes, amb una cloenda en format presencial el dissabte 27 de novembre a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans. Durant l’acte es farà l’entrega del Premi Internacional Eduard Fontserè, tindrà lloc la sessió de pòsters, i l’entrega de la Medalla de l’ACAM.

Les jornades són gratuïtes, però cal inscripció prèvia abans del 15 de novembre.

Programa i més informació a: https://acam.cat/ca/XXVIIJEF


 

Etiquetes: 
Categories: 
Terra

Relacionats

Notícia

El Congrés de Bioeconomia, celebrat en el marc de la Fira de Sant Miquel, ha acollit la presentació del projecte d’especialització competitiva territorial El Bosc, el primer recurs de l’economia verda. En el decurs de la jornada s’ha presentat el projecte de biorefineria dedicada a obtenir matèries primeres a partir de matèria vegetal procedent dels boscos provinents del Pirineu de Lleida.

Article

Barcelona va acollir el 7è Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà entre el 19 i el 21 d’octubre.

Opinió

L’ecofilosofia advoca per un altre paradigma, bo i proposant una relació més harmoniosa entre la humanitat i la Natura. En aquest sentit, propugna l’ecocentrisme, una nova i alhora ancestral cosmovisió, la qual assenyala el valor intrínsec i meravellós de tots els éssers vius i la nostra interdependència amb ells.

Butlletí