10 anys de la xarxa d’intercanvi Renova a Barcelona

08/06/2021 - 09:00

Enguany se celebren 10 anys de la xarxa d’intercanvi Renova, una iniciativa d’intercanvi de la roba que ja no utilitzem, però que està en bon estat, i que promou el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat.

La primera edició va tenir lloc el novembre de 2011 i des de llavors, el Renova la teva roba no ha parat de créixer. Podeu veure el vídeo de commemoració dels 10 anys.

Ara, arriba l’edició de primavera d’aquest 2021, que s’allargarà fins al proper 19 de juny. A causa de la situació sanitària actual s’han modificat els tradicionals intercanvis per activitats que fomenten l’ús responsable de la roba i ens permeten allargar la seva vida útil, com ara tallers d’upcycling, exposicions, col·loquis o tallers creatius. Consulteu-les totes en aquest enllaç.

I per commmemorar els 10 anys, el dia 12 de juny, a la plaça Pou de la Figuera de Barcelona se celebrarà una fantàstica  matinal d’activitats a l’aire lliure per conèixer els reptes del model actual de consum de roba, amb espectacle contacontes, una desfilada de moda ben sostenible i més.  Aquí per a més informació. 


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Ecovidrio, en col·laboració amb Penguin Random House i l’Ajuntament de Barcelona, ha col·locat 5 contenidors verds exclusius, cadascun dels quals inclou un microrelat sobre el reciclatge i la cura del nostre entorn.

Article

Des de l’Institut Municipal d'Informàtica de l'Ajuntament de Barcelona s'ha elaborat un pla que entre els seus objectius proposa apoderare tecnològicament al personal dels Serveis de Neteja i Gestió de Residus perquè puguin focalitzar-se en tasques estratègiques i de valor afegit.

Notícia

Aquest 17 de gener s’han acabat d’instal·lar els 15 contenidors intel·ligents per fer la recollida de la matèria orgànica a Sant Andreu i que, segons l’Ajuntament de Barcelona, ajudaran a millorar el sistema de recollida porta a porta.

Butlletí