1001 maneres d'estalviar energia

El canvi comença a casa. Jo trio, jo actuo

Font: ICAEN

19/06/2020 - 10:00

Europa celebra enguany la Setmana Europea de l'Energia Sostenible del 22 al 26 de juny amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

En un context d’emergència climàtica i en el marc de la crisi sanitària mundial, és més necessari que mai que avancem amb determinació en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic. Ara, les persones tenim la clau per capgirar la situació a través de la participació i la implicació en la gestió de l’energia que utilitzem en el nostre dia a dia.

Els ajuntaments, les entitats, les empreses i la ciutadania es poden adherir a la campanya promovent actuant i promovent accions que ajudin a apoderar a la ciutadania i també a les empreses, per fer realitat aquesta nova cultura energètica, que ja no pot esperar.


 

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Reus, a través de l'empresa municipal Redessa, ha adjudicat el contracte  per millorar l’eficiència energètica de la promoció d’habitatges d’HPO de Mas Bertran I. El contracte s'ha adjudicat a Qualital Smart Window SL per un import de 231.349,22 euros (IVA inclòs)

Article

La cotxera d’autobusos que Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) té al Triangle Ferroviari, al districte de Sant Andreu, serà la primera instal·lació d’aquest tipus totalment elèctrica que hi haurà a Barcelona. La cotxera s’està transformant des del 2020 per adaptar-se a l’increment de busos elèctrics de la flota de TMB, uns treballs que acabaran l’any 2026, quan tots els espais per aparcar vehicles en aquestes instal·lacions estaran equipats amb un punt de recàrrega.

Article

L'Ajuntament de Salou ha obert la convocatòria de licitació per al subministrament i instal·lació de lluminàries i altres elements elèctrics de baixa tensió. 

Butlletí