1001 maneres d'estalviar energia

Font: ICAEN

15/07/2020 - 17:41

 

En un context d’emergència climàtica i en el marc de la crisi sanitària mundial, és més necessari que mai que avancem amb determinació en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic.

Ara, les persones tenim la clau per capgirar la situació a través de la participació i la implicació en la gestió de l’energia que utilitzem en el nostre dia a dia.

Consulteu l'interactiu elaborat per l'Institut Català d'Energia per saber-ne més sobre com estalviar energia.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Testimonis d’experiències locals i participació oberta al públic  en una nova edició del pòdcast “La Crida” de la mà de l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu.

Article

L’Institut Català d’Energia ha llançat una campanya per fomentar l’ús responsable i eficient dels aparells de climatització durant els mesos d’estiu. Sota el lema ‘Aquest estiu, no llencis l’energia’, la iniciativa pretén recordar les mesures i alternatives que tenim a l’abast per superar les jornades més caloroses amb el màxim confort tèrmic sense malbaratar energia ni diners.

Article

Dia del sol: campanya de l'Associació de Municipis per l'Energia Públic (AMEP) i l'Aliança per l'Autoconsum per fomentar l'autoconsum d'energia solar.

Butlletí