20 anys de Baixcicletada

15/09/2023 - 08:28


La BaixCicletada tindrà lloc el dia 1 d’octubre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que se celebra del 16 al 23 de setembre. Es tracta d’una activitat gratuïta oberta  tothom que vulgui gaudir d’un recorregut en bicicleta pel Baix Llobregat.  

La BaixCicletada arriba a la seva 20a edició amb la participació de 12 municipis. Una passejada popular en bicicleta que té 5 punts de sortida, 9 punts de trobada i 15 recorreguts diferents. El recorregut finalitza al parc de Torreblanca on els participants tindran un munt de sorpreses.

A Gavà el punt de sortida serà a les 9.40 de la intersecció Rambla Salvador Lluch/Rambla Joaquim Vayreda.

Més informació

Inscripcions

 


 

Municipis: 
Baix LlobregatCornellà
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat
Baix LlobregatEsplugues de Llobregat
Baix LlobregatGavà
Baix LlobregatSant Feliu de Llobregat

Relacionats

Article

La Universitat de Barcelona promou la mobilitat sostenible entre els seus treballadors i treballadores durant els desplaçaments laborals, gràcies a la Flota UBici, una iniciativa reconeguda com a una de les Bones idees per canviar el món de 2022. Voleu conèixer tots els detalls?

Acte
15/09/2023 - 08:25
Article

L'Ajuntament de Sant Feliu continua mostrant el seu compromís amb els principis, valors i objectius que promou l'Agenda 2030 de desenvolupament sostenible. En el marc de les accions per fer difusió i generar consciència sobre l'Agenda i els ODS, anualment es duen a terme sessions i tallers de sensibilització adreçades a diferents col·lectius del municipi.  

Butlletí