30 anys d'educació ambiental al Prat a 360º

12/07/2018 - 08:14

Els espais natural del Prat, ara a casa teva. Viu-los en 360º.

El vídeo és reproduirà com qualsevol altre, amb la diferència que si mous el teu dispositiu mòbil o el cursos el punt de visió també es mourà. Et permet submergir-te en el Prat més sorprenent.

Els espais naturals del riu Llobregat formen una reserva natural de gran importància en la desembocadura del riu.

Ocupen gairebé 90 hectàrees situades a la riba dreta del tram final del riu Llobregat i acullen diversos aiguamolls plens de vida: l’estany de Cal Tet, el de Ca l’Arana i els calaixos de depuració, entre d’altres. Hi trobareu una gran diversitat de paisatges: estanys litorals, canyissars, jonqueres, prats humits, pinedes i, al final de tot, a tocar del mar, una platja protegida, tancada a l’accés públic. Si us apropeu als aguaits de Cal Tet i del Sabogal, hi podreu veure una gran diversitat d’aus, que varien segons les estacions de l'any. 


 

Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Article

El Prat de Llobregat posa en marxa la campanya 'Objectiu 90' per fer front a la sequera. L'acció de sensibilització busca engrescar la ciutadania a sumar-se a un nou repte per estalviar aigua amb petits gestos quotidians.

Article

Durant els propers diumenges, al Prat, hi trobareu moltíssimes opcions per conèixer els petits tresors naturals que tenim a tocar de casa

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Butlletí