#30diesAMBbici

01/04/2021 - 11:13

 

Tornem a celebrar els #30diesAMBbici!

Com cada any, l’abril és el mes per celebrar que ens movem en bicicleta i per animar a més gent a provar de desplaçar-se de manera saludable, ràpida, còmode i divertida.

Com? Signant el compromís 30DEB i aprofitant les xarxes socials per publicar fotos i continguts que mostrin com la bicicleta és un mitjà de transport efectiu a la metròpolis de Barcelona, que a més a més ens proporciona salut i felicitat!

Així que, un any més, des de l’oficina de la bici de l’AMB  us convidem a sumar-vos del repte #30diesAMBbici a Instagram. Participar és molt senzill i a més a més en assolir el repte optes al sorteig d’una fantàstica bicicleta electrica plegable!

 

Instruccions del repte: 

El repte d’enguany només cal que durant 14 dies del mes d’abril publiqueu al FEED del vostre compte de Instagram fotos, missatges, il·lustracions i/o relats de la vostre mobilitat en bicicleta per la metròpolis de Barcelona. Encara que siguis teletreballant, comparteix al teu mur publicacions ciclistes fent servir #30diesAMBbici

Un cop finalitzat l’abril, realitzarem el sorteig de la bicicleta elèctrica plegable entre totes les persones que hagin superat el repte.

Si a més a més menciones a dos amics/amigues en els comentaris del post a Instagram tindràs dobel oportunitat de guanyar al sorteig: bit.ly/30diesAMBbici

Un abril més tornem a comptar amb la vostre participació per visibilitzar la mobilitat en bici per l’àrea metropolitana de Barcelona i animar a cada cop més persones a pujar-se als pedals!


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Onze Jugatecambientals disposaran d'equips d'autoreparació de bicicletes

Es tracta d'una maleta d'eines d'autoreparació de bicicletes que contenen utensilis bàsics com ara puntes de broca, claus, extractor de pinyons o inflador de peu, entre molts d'altres.

Notícia
 Lliurament dels premis Bicimpuls. Foto Robert Ramos

Lliurament dels premis Bicimpuls. Foto Robert Ramos

Aquest any es compleix la tercera edició dels premis Bicimpuls, un guardó que té com objectiu essencial donar visibilitat a les diverses iniciatives i projectes que promouen l’ús de la bicicleta com a mode de transport quotidià i com a eina de transformació social a la Metròpolis de Barcelona.

Article

La vicealcaldesa de Reus i presidenta de la Comissió Especial de Mobilitat Sostenible, Noemí Llauradó; i la regidora d’Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui, han presentat aquest dimecres, 17 de febrer en roda de premsa la planificació del Govern de Reus de desplegament del Pla Específic de la Bicicleta pels propers anys. L’Ajuntament té previst invertir més d’1 milió d’euros en la construcció d’uns 30km de carril bici en el que queda del mandat, fins el 2023.

Butlletí