#30diesAMBbici

01/04/2021 - 11:13

 

Tornem a celebrar els #30diesAMBbici!

Com cada any, l’abril és el mes per celebrar que ens movem en bicicleta i per animar a més gent a provar de desplaçar-se de manera saludable, ràpida, còmode i divertida.

Com? Signant el compromís 30DEB i aprofitant les xarxes socials per publicar fotos i continguts que mostrin com la bicicleta és un mitjà de transport efectiu a la metròpolis de Barcelona, que a més a més ens proporciona salut i felicitat!

Així que, un any més, des de l’oficina de la bici de l’AMB  us convidem a sumar-vos del repte #30diesAMBbici a Instagram. Participar és molt senzill i a més a més en assolir el repte optes al sorteig d’una fantàstica bicicleta electrica plegable!

 

Instruccions del repte: 

El repte d’enguany només cal que durant 14 dies del mes d’abril publiqueu al FEED del vostre compte de Instagram fotos, missatges, il·lustracions i/o relats de la vostre mobilitat en bicicleta per la metròpolis de Barcelona. Encara que siguis teletreballant, comparteix al teu mur publicacions ciclistes fent servir #30diesAMBbici

Un cop finalitzat l’abril, realitzarem el sorteig de la bicicleta elèctrica plegable entre totes les persones que hagin superat el repte.

Si a més a més menciones a dos amics/amigues en els comentaris del post a Instagram tindràs dobel oportunitat de guanyar al sorteig: bit.ly/30diesAMBbici

Un abril més tornem a comptar amb la vostre participació per visibilitzar la mobilitat en bici per l’àrea metropolitana de Barcelona i animar a cada cop més persones a pujar-se als pedals!


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Bicicleta Club de Catalunya ha presentat un vídeo promocional per donar el tret de sortida a la Setmana Europea de la Mobilitat i promoure l'ús de la bicicleta, generar més consciència sobre els nostres hàbits i animanr a més gent a pedalar.

Article

«El batre de les ales d'una papallona es pot sentir a l'altre costat del món». Aquest proverbi xinès és l'origen d'una famosa teoria física: l'efecte papallona. Aquesta teoria ve a dir-nos que petits canvis poden generar grans conseqüències a curt i mig termini.  

Notícia

El document s’emmarca en el procés d’aprovació de les noves ordenances per regular la zona de baixes emissions i l’ús de la bicicleta.

Butlletí