7ns Premis Ciències Ambientals

07/07/2021 - 13:12

Els Premis Ciències Ambientals són una iniciativa del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, que té com a principal objectiu donar a conèixer el paper fonamental que el col·lectiu de les ciències ambientals té en les transformacions socials, econòmiques i culturals del segle XXI.

Els premis són també un reconeixement a la trajectòria dels estudis ambientals a Catalunya, a la recerca interdisciplinària, a la iniciativa empresarial en el sector del medi ambient i al treball per comunicar els reptes de la sostenibilitat ambiental.

S’estableix una única categoria: Iniciativa Ambiental

S’entén per “Iniciativa Ambiental” qualsevol activitat, treball o projecte empresarial,  d’educació ambiental, d’activitat de recerca, de treball final d’estudis, de comunicació ambiental o qualsevol altre iniciativa a on es destaqui el paper de les ciències ambientals.

Dates clau:

  • Presentació candidatures: del 22 de juny al 25 d’octubre de 2021.
  • Valoració de candidatures i resolució: del 28 d’octubre al 5 de novembre de 2021.
  • Anunci guanyadors i lliurament de premis: del 15 al 21 de novembre de 2021.

Per a la presentació de la candidatura als Premis els participants hauran d’omplir aquest formulari d’inscripció i enviar la fotografia que representa la iniciativa al correu electrònic coamb@coamb.cat.

Bases Premis Ciències Ambientals 2021 

Premiat en anteriors edicions a la web del COAMB


Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

La publicació coral Educación ecosocial a la luz de los siete saberes de Edgar Morin - d'accés gratuït - ha estat coordinada per José Manuel Gutiérrez-Bastida i José Ignacio De Guzmán-Alonso.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Butlletí