Activitats virtuals per la Setmana Europea de la Mobilitat 2020

Font: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

24/07/2020 - 09:54

La Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) d'aquest any tindrà com a lema "Per una mobilitat sense emissions" i se celebrarà del 16 al 22 de setembre. Des de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat us hem recopilat alguns recursos educatius virtuals per a promoure la Setmana i animar als ens locals a adherir-vos amb accions de difusió virtuals.

Les cinc activitats educatives que recopilem son recursos oberts per a tots els ens locals de Catalunya i formen part de l'Agenda escolar del medi ambient i el desenvolupament de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

També s'inclou una infografia sobre la importància de moure's de manera sostenible, com a material complementari i de difusió.

Aquest recull es pot incorporar a activitats virtuals als centres educatius o altres entitats interessades, per tals els utilitzin i els incorporin en els projectes i activitats educatives durant la Setmana Europea de la Mobilitat i per la resta del curs.


 

Relacionats

Article


La Diputació de Barcelona ha presentat un mapa dels equipaments d’educació ambiental públics de la província de Barcelona, aprofitant la celebració el Dia Mundial de l'Educació Ambiental el 26 de gener. La Diputació en gestiona una tercera part.

Article

El Centre d’Estudis del Mar de Sitges és un equipament d’educació ambiental que divulga i conserva els valors dels ecosistemes marins.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí