Agricultura i verd urbà a Barcelona

Font: Les48h

31/05/2021 - 10:30

Resultats de les sessions de les 48h d'agricultura i verd urbà a Barcelona.

Descobreix el verd i l'agricultura urbana de la teva ciutat.

Enguany Barcelona es la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible i ho volem donar a conèixer. Durant dos dies s'han compartit de totes les propostes d'agricultura i verd urbà que Barcelona, el teu gran ecosistema, té per a oferir.

  • Apropem el món agroverd als habitants de Barcelona.
  • Impulsem pràctiques sostenibles, i la importància de l’agricultura i el verd a la ciutat.
  • Prenem consciència sobre els principals desafiaments del planeta.

Més informació: https://les48h.cat/


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Article

El reconeixement destaca la sostenibilitat i la inclusió del projecte d’horticultura de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la votació és oberta a tota la ciutadania.

Article

L'Enverdim és un nou servei de l'Ajuntament de Barcelona per a la promoció del verd en l’àmbit privat a través de formacions, assessoraments i dotació de recursos, entre d’altres, en el marc del Pla Natura 2023, un instrument estratègic i participat, que té la visió d’una ciutat amb un verd connectat en la trama urbana i amb la xarxa verda metropolitana, per maximitzar els serveis socials i ambientals, sobretot els de salut i adaptació al canvi climàtic. 

Butlletí