Amb bici, millor

Font: BACC

16/09/2021 - 09:52

El Bicicleta Club de Catalunya ha presentat un vídeo promocional per donar el tret de sortida a la Setmana Europea de la Mobilitat i promoure l'ús de la bicicleta, generar més consciència sobre els nostres hàbits i animanr a més gent a pedalar.

Estem en un moment de canvi de paradigma de la mobilitat urbana i, per tant, és una excel·lent oportunitat per fomentar un canvi d'hàbits. És per aquest motiu que no volíem deixar passar aquesta oportunitat històrica per encoratjar a la ciutadania a anar amb bici i que aquesta sigui considerada com a un mitjà de transport habitual.


 

Categories: 

Relacionats

Article

20 anys, 20 voltes al sol, 20 primaveres amb els seus hiverns, uns 7000 dies i molts més ha complit el Bicicleta Club de Catalunya (BACC). Per celebrar-ho han elaborat aquest vídeo.

Article

«El batre de les ales d'una papallona es pot sentir a l'altre costat del món». Aquest proverbi xinès és l'origen d'una famosa teoria física: l'efecte papallona. Aquesta teoria ve a dir-nos que petits canvis poden generar grans conseqüències a curt i mig termini.  

Article

 

Tornem a celebrar els #30diesAMBbici!

Butlletí