Amb bici, millor

Font: BACC

16/09/2021 - 09:52

El Bicicleta Club de Catalunya ha presentat un vídeo promocional per donar el tret de sortida a la Setmana Europea de la Mobilitat i promoure l'ús de la bicicleta, generar més consciència sobre els nostres hàbits i animanr a més gent a pedalar.

Estem en un moment de canvi de paradigma de la mobilitat urbana i, per tant, és una excel·lent oportunitat per fomentar un canvi d'hàbits. És per aquest motiu que no volíem deixar passar aquesta oportunitat històrica per encoratjar a la ciutadania a anar amb bici i que aquesta sigui considerada com a un mitjà de transport habitual.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia
 

Aquest any han participat nou municipis: Sant Boi, Esplugues, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Sant Joan Despí, Cornellà, Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts i L’Hospitalet que, malgrat no pertànyer a la comarca, és una de les ciutats impulsores de la iniciativa.

Article

La proposta del 30DEB és: Pedala cada dia del mes l’abril i comparteix-ho a les xarxes socials animant a les teves amistats i seguidors a pujar a la bici.

Article

20 anys, 20 voltes al sol, 20 primaveres amb els seus hiverns, uns 7000 dies i molts més ha complit el Bicicleta Club de Catalunya (BACC). Per celebrar-ho han elaborat aquest vídeo.

Butlletí