Ara és l'hora de compartir l'energia renovable!

Font: ICAEN

01/06/2024 - 09:23

Les diverses administracions supramunicipals organitzadores de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible a Catalunya han preparat aquest interactiu amb recursos per promoure l'autoconsum compartit i les comunitats energètiques.

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible (European Sustainable Energy Week o EUSEW, per les seves sigles en anglès) és una iniciativa de la Comissió Europea que té l'objectiu de promoure l'eficiència energètica i les energies renovables a la Unió Europea i altres països. Aquest 2024, la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, se celebra de l'11 al 13 de juny i el lema de la Unió Europea per l'edició d'enguany és: "Net-zero energy solutions for a competitive Europe".

 


 

Categories: 

Relacionats

Article

Testimonis d’experiències locals i participació oberta al públic  en una nova edició del pòdcast “La Crida” de la mà de l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu.

Notícia

L’Ajuntament d’Igualada ha presentat l’Oficina de Transformació Comunitària (OTC), el servei municipal destinat a la promoció i dinamització de Comunitats Energètiques i l’autoconsum compartit.

Article

Els punts de recàrrega domèstica, la base per a la generalització de la mobilitat elèctrica a Catalunya. Dos informes elaborats per l’ICAEN constaten la necessitat d’impulsar els punts de recàrrega de baixa potència.​

Butlletí