Atles interactiu sobre el canvi climàtic

Font: IPCC

11/08/2021 - 08:54

L'IPCC ha presentat una nova eina per als anàlisis espacials i temporals, de forma dinàmica, de gran part de la informació observada i projectada sobre el canvi climàtic a escala planetària i també per regions. 

El Panell Intergovernamental d'Experts sobre Canvi Climàtic ha publicat l'informe del primer grup de treball sobre bases físiques i científiques del canvi climàtic. 

El mapa interactiu i les dades en que es basa sustenta la contribució del Grup de treball I al Sisè informe d’avaluació.

Teniu tota la informació completa sobre l'informe a la notícia de l'enllaç.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La campanya vol sensibilitzar la ciutadania sobre el paper clau del transport públic en la mobilitat del futur, així com posar de relleu que no podem tornar enrere amb una mobilitat de fums i soroll que perjudiqui la nostra salut. També recorda el servei que ofereix la xarxa de transport públic de l’àrea metropolitana i els esforços realitzats per continuar oferint servei i incrementant l’oferta.

Article

Aquest vídeo il·lustra alguns dels principals impactes del canvi climàtic a la metròpolis i com hi està treballant l'AMB per abordar-los des de diferents projectes i àmbits d’actuació.

Article

L'AMB habilita una xarxa de refugis climàtics a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. La Xarxa metropolitana de refugis climàtics (XMRC) agrupa els equipaments municipals i els espais públics que poden proporcionar condicions de confort tèrmic en episodis de temperatures extremes.

Butlletí