Cens d'organitzacions i espais d'educació ambiental

Font: SCEA

02/11/2020 - 21:49

La Societat Catalana d'Educació Ambiental, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, ha realitzar un cens d’equipaments, entitats i empreses d’educació ambiental de Catalunya, per donar visibilitat a les mateixes, poder afavorir a la difusió dels seus projectes i el treball en xarxa i per a l’enfortiment i vertebració del sector de l’educació ambiental.

En aquest enllaç trobareu el mapa territorial interactiu de les organitzacions i espais d’educació ambiental censats el dia d’avui, amb dades de contacte i descrits mitjançant paraules clau i àmbits territorials. Actualment hi ha 154 organitzacions i 54 espais d’educació ambiental d’arreu de Catalunya.

El cens es realitza a través d’un qüestionari en línia, en el que es demana la informació d’aquestes entitats: ubicació, contacte, enllaç amb informació i àrees de treball com a dades principals. És un cens viu i esperem que a poc a poc es vagi nodrint de més entitats, empreses i equipaments del sector de l’educació ambiental.


 

Relacionats

Article

El Concurs juvenil de curtmetratges Senat pel clima té per objecte fomentar la implicació dels joves creadors en la consecució dels objectius mediambientals de l'Agenda 2030.

Article

Nova temporada de les Jugatecambientals amb la celebració del 10è aniversari, que han congregat més de 250.000 participants en una dècada.

Article

L'alumnat i els centres educatius de Sant Joan Despí seran agents protagonistes en la lluita de la ciutat per mitigar els efectes del canvi climàtic i per transitar cap a un model més sostenible i ecològic

Butlletí