Com podem ser més sostenibles?

30/05/2020 - 15:09

El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i, malgrat l'excepcionalitat provocada per la COVID-19, la Mancomunitat La Plana ho vol celebrar amb una campanya de sensibilització adreçada a la població dels municipis mancomunats.

Aiguafreda, Balenyà-Els Hostalets, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i EMD Sant Miquel de Balenyà, Taradell, Tona i Viladrau.

La campanya porta per títol Com podem ser més sostenibles? i es tracta d’una proposta participativa que plantejarà de l’1 al 5 de juny un repte diari a través de les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter).

Els reptes, en forma de pregunta, estan relacionats amb la prevenció de residus i tenen per objectiu conèixer les accions i iniciatives que es porten a terme des dels municipis mancomunats per tal de reduir la generació de residus i promoure la sostenibilitat.

L’últim dia es plantejarà un repte especial consistent en un qüestionari en línia Kahoot amb preguntes relacionades amb la Mancomunitat La Plana i els serveis que ofereix.

Per a participar-hi s’haurà de respondre la pregunta plantejada en el repte diari, amb una fotografia o bé un petit missatge de text, a qualsevol de les xarxes socials citades.

La campanya finalitzarà el divendres 5 de juny a les 12 de la nit. Tota la ciutadania dels municipis mancomunats que hi hagi participat podrà aconseguir un petit obsequi (un per domicili) i caldrà posar-se en contacte amb la Mancomunitat a través del correu electrònic diamediambientmanco@gmail.com .


 

Categories: 
Municipis: 
Osona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Acte
04/03/2024 - 08:00
Manlleu

Butlletí