Continuem apostant per un món de colors. Digues la teva!

Font: Diputació de Barcelona i Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

05/06/2020 - 14:39

Vols compartir amb el món que cadascú pot tenir cura del medi ambient amb accions quotidianes? Participa a aquest repte / challenge que promou la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

 

1r pas. Descarregueu el poster #acasavolemunmóndecolors en color o sense color per pintar

En el pòster hem afegit un espai on escriure missatges. Els podeu imprimir, pintar o no, i escriure què feu o fareu o penseu s’ha de fer per preservar el medi ambient.

 

2n pas. Feu una foto o vídeo del vostre pòster final, amb el missatge escrit, i compartiu-lo en les vostres xarxes. 

 

3r pas. Convida 3 amigues o amics perquè acceptin el repte. Podeu afegir les etiquetes #acasavolemunmóndecolors #DiaMundialdelMediAmbient #SetmanaEnergia2020

 




\>

 

 

 

Categories: 

Relacionats

Article
L’aigua, un dret humà fonamental per al desenvolupament sostenible

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, s’ha inaugurat a Breda la instal·lació «REFLƎX: L’aigua, un dret humà fonamental per al desenvolupament sostenible», un projecte participatiu de la Coordinadora d'ONG Solidàries i la Diputació de Girona que promou els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). 

Article
Consulta la Guia en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient

No podem retrocedir en el temps, però sí que podem fer créixer els boscos, revitalitzar les fonts d'aigua i restaurar els sòls. Som la generació que pot fer la pau amb les terres. Som la #GeneracióRestauració

Article

L'Ajuntament de Tarragona ha publicat una guia per aplicar la perspectiva basada en la protecció de la natura, la justícia social i la cultura democràtica a les produccions culturals.

Butlletí