De vellnou a Vic

07/02/2020 - 08:00

L'Ajuntament de Vic ha publicat un catàleg de reparadors pretén ajudar a la reparació d'objectes. És una eina de cerca per trobar aquells establiments de la ciutat de Vic que es dediquen a reparar diferents objectes.

Se m’ha trencat la cremallera de la jaqueta! 

La cadira té una pota trencada.

La tele se m’ha espatllat.

Hauria d’arreglar la sola de la sabata.

...on ho puc arreglar?

L'Ajuntament de Vic ha publicat un catàleg de reparadors pretén donar resposta a aquestes preguntes. 

La finalitat és procurar evitar que es llencin objectes que encara poden tenir una vida útil, facilitant-ne la seva reparació.

Veure tríptic informatiu {PDF}

De vellnou, podem tornar a estrenar un sofà retapissat, un abric que ja no ens anava bé, o un reproductor de video per a les nostres velles cintes de VHS.


 

Categories: 
Municipis: 
OsonaVic
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El servei, totalment gratuït, comptarà amb l’assessorament de persones expertes i té l’objectiu de generar un espai comunitari d’autoaprenentatge

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Notícia

La cursa es realitzarà 16 de març i té un triple impacte: neteja dels espais naturals, donacions a entitats ambientals que treballen sobre el territori i conscienciació ciutadana sobre la necessitat de tenir cura dels entorns naturals

Butlletí