Del camp a la taula

26/07/2021 - 15:12

A la web de la Setmana Bio per l'alimentació ecològica trobareu l’àlbum interactiu “Del camp a la cuina: l’aventura de la producció ecològica”, un àlbum il·lustrat molt complert, que il·lustra el treball de la pagesia ecològica i segueix el producte ecològic des del camps i la granja fins al menjador (escolar), passant per la transformació, elaboració i comercialització del producte.

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebraran tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats serà molt variat i la seva proposta i organització anirà a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu. Degut a la situació plantejada per la pandemia de Covid 19, enguany la gran majoria d’activitats seran virtuals.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Podeu consultar el mapa de refugis climàtics a gen.cat/refugisclimatics

Article


 

La campanya contra incendis 2025 apel·la a evitar comportaments irresponsables en el medi natural

Article

Aquest diccionari suposa una eina fonamental per a la normalització terminològica en un àmbit estratègic per al futur del país com és el procés de transformació del model energètic en el context de la crisi climàtica amb l’objectiu de neutralitat de carboni per a l’any 2050.

Butlletí