ECOFest, el primer festival de la sostenibilitat i l’emergència climàtica

Font: ECOFest 

13/11/2020 - 09:35

Et convidem a l’ECOFest, el primer festival de la sostenibilitat i l’emergència climàtica , organitzat pel jovent de Granollers per a tota la ciutadania. 

Es celebrarà en format online els propers dissabte 14 i diumenge 15 de novembre, d’11h a 13h30 , i comptarà amb un programa molt complet de tallers, xerrades i taules rodones sobre productes i joguines reciclades, maquillatge ECOfriendly, conscienciació social i models participatius, entre d’altres. També, i amb l’objectiu d’acostar la temàtica a la nostra realitat diària, no faltaran concursos, concerts musicals, ECOvermuts i jocs diversos. I tu, t'ho perdràs? 

Més informació a www.ecofest.cat


 

Categories: 

Relacionats

Article

Després de mig any d'aquesta declaració i de la crisi provocada per la COVID-19, es presenta un nou informe que, entre d'altres, recull l'anàlisi de l’efecte del confinament en les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle i altres variables ambientals. Alhora, també s'han presentat noves projeccions climàtiques que s’ha generat els darrers mesos i els diferents escenaris de reducció de consum d’energia i de les emissions per a l’any 2030 d’acord amb els nous objectius de reducció de la Declaració.

Article

Butlletí