El Consell d'adolescents de Sant Joan Despí treballarà els objectius de desenvolupament sostenible

21/12/2020 - 09:42

Un dels encàrrecs que té el Consell d'Adolescents és treballar propostes entorn als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, entre els quals hi ha la igualtat, la lluita contra el canvi climàtic o la solidaritat.

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha constituït el Consell d'Adolescents 2020-2021. Aquest òrgan consultiu de l'alcalde, que es va posar en marxa l'any 2017, està format per representants de 2n i 3r d'ESO dels centres de secundària de la ciutat i té com a objectiu donar veu i recollir les propostes i inquietuds del col·lectiu d'adolescents.

La constitució de la tercera promoció del Consell d'Adolescents s'ha celebrat de manera telemàtica. En primer lloc, els consellers i conselleres sortints han explicat la feina que van fer durant el curs passat. I, a continuació, es va constituir el nou consell 2020-2021 amb l'entrada de nous consellers i conselleres.

Durant l'acte de constitució del consell, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, va encarregar-los que treballin sobre diferents temes per aportar la seva visió i idees. Un dels encàrrecs que té el Consell d'Adolescents és treballar propostes entorn als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, entre els quals hi ha la igualtat, la lluita contra el canvi climàtic o la solidaritat.

Altres encàrrecs que va rebre el consell per part de l'alcalde van ser reflexionar sobre els nous usos del temps, sobre com combatre la desinformació, sobre la incorporació de la diversitat als projectes de ciutat i sobre accions de microurbanisme que es poden fer als barris.


 

Municipis: 
Baix LlobregatSant Joan Despí
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Ple municipal de Viladecans de juny va aprovar per unanimitat la declaració formal de “Viladecans, ciutat amiga de les abelles i dels pol·linitzadors silvestres”, per tal de reconèixer el paper essencial d’aquests insectes pel que fa al manteniment dels ecosistemes terrestres, en la producció agrícola i en la seguretat alimentària. Per aquest motiu, la ciutat es compromet a continuar treballant per al desenvolupament del programa municipal Bee Happy, que vol implementar actuacions que permetin contribuir a la conservació dels pol·linitzadors silvestres.

Article

Alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Taradell participen a la primera edició del projecte Avancem cap al residu Zero, del Servei d’educació ambiental de la Mancomunitat, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Article

Aquest divendres, 3 de juny, s'han presentat en sessió telemàtica els resultats sobre els estudis tècnics de potencial fotovoltaic i l'autoconsum compartit entre les empreses de Sant Feliu de Llobregat.

Butlletí