El Consell d'adolescents de Sant Joan Despí treballarà els objectius de desenvolupament sostenible

21/12/2020 - 09:42

Un dels encàrrecs que té el Consell d'Adolescents és treballar propostes entorn als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, entre els quals hi ha la igualtat, la lluita contra el canvi climàtic o la solidaritat.

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha constituït el Consell d'Adolescents 2020-2021. Aquest òrgan consultiu de l'alcalde, que es va posar en marxa l'any 2017, està format per representants de 2n i 3r d'ESO dels centres de secundària de la ciutat i té com a objectiu donar veu i recollir les propostes i inquietuds del col·lectiu d'adolescents.

La constitució de la tercera promoció del Consell d'Adolescents s'ha celebrat de manera telemàtica. En primer lloc, els consellers i conselleres sortints han explicat la feina que van fer durant el curs passat. I, a continuació, es va constituir el nou consell 2020-2021 amb l'entrada de nous consellers i conselleres.

Durant l'acte de constitució del consell, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, va encarregar-los que treballin sobre diferents temes per aportar la seva visió i idees. Un dels encàrrecs que té el Consell d'Adolescents és treballar propostes entorn als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, entre els quals hi ha la igualtat, la lluita contra el canvi climàtic o la solidaritat.

Altres encàrrecs que va rebre el consell per part de l'alcalde van ser reflexionar sobre els nous usos del temps, sobre com combatre la desinformació, sobre la incorporació de la diversitat als projectes de ciutat i sobre accions de microurbanisme que es poden fer als barris.


 

Municipis: 
Baix LlobregatSant Joan Despí
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia
Núria Parlon, a la presentació de la Guia pràctica per elaborar l’Agenda 2030 Local i de les eines per fomentar la participació ciutadana.

Núria Parlon, a la presentació de la Guia pràctica per elaborar l’Agenda 2030 Local i de les eines per fomentar la participació ciutadana.

La corporació posa a disposició dels ens locals la Guia pràctica per elaborar l’Agenda 2030 Local per acompanyar-los en la implementació i localització dels ODS i eines per fomentar la participació ciutadana.

Article

L'aigua regenerada prové de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) del Prat de Llobregat, gestionada per l'AMB. Aquesta arriba al canal de la Bunyola, als espais naturals del delta del Llobregat, a través d'un sistema de canalització, l'últim tram del qual ha estat habilitat per l'Ajuntament i l'empresa municipal Aigües del Prat.

Article

Es tracta d’un projecte conjunt de l’Ajuntament i la comunitat educativa, inserit en la Xarxa d’Escoles Sostenibles de Catalunya

Butlletí