El Parc de Can Lluc estrena la Natur@ula, un nou espai d’educació ambiental a Santa Coloma de Cervelló

23/05/2022 - 12:03

L'aula ofereix al públic en general, als centres educatius i a les entitats el municipi un espai d'educació ambiental a través de la divulgació i l'aprenentatge vivencial. 

Natur@ula és un nou espai d'aprenentatge a l'aire lliure que l'AMB ha instal·lat al Parc metropolità de Can Lluc. De gestió municipal, a la Natur@ula s'hi realitzen activitats d'educació ambiental adreçades a la ciutadania, com la Jugatecambiental, i a més, és oberta a les entitats i escoles, per tal que aquelles que ho sol·licitin puguin dur a terme activitats ambientals o bé hi trobin un espai de suport que faciliti la seva estada al parc i fomenti la participació en la conservació del seu entorn més proper.

L'equipament està format per un mòdul prefabricat i compta amb un lavabo adaptat, prestatgeries i armariets compartimentats tancats amb codi que permet cedir-ne l'ús a entitats i escoles. A l'exterior, l'espai s'habilita amb taules i bancs per tal d'acollir grups de classe. També disposa de material de descoberta de l'entorn, com guies de camp de flora i fauna, binocles i pots-lupa entre d'altres. També posa en valor recursos digitals, com el visor de fauna i l'observatori metropolità de papallones, com a recursos complementaris als recursos materials.

A més, serveix com a punt de difusió de tots aquells recursos divulgatius que s'editin a nivell municipal o des de l'AMB.

 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatCervelló

Relacionats

Article

L'alumnat i els centres educatius de Sant Joan Despí seran agents protagonistes en la lluita de la ciutat per mitigar els efectes del canvi climàtic i per transitar cap a un model més sostenible i ecològic

Article

L'Ajuntament de Sant Feliu continua mostrant el seu compromís amb els principis, valors i objectius que promou l'Agenda 2030 de desenvolupament sostenible. En el marc de les accions per fer difusió i generar consciència sobre l'Agenda i els ODS, anualment es duen a terme sessions i tallers de sensibilització adreçades a diferents col·lectius del municipi.  

Article

Durant els propers diumenges, al Prat, hi trobareu moltíssimes opcions per conèixer els petits tresors naturals que tenim a tocar de casa

Butlletí