El senyor Riu, en audioconte

21/03/2021 - 19:19

El senyor Riu és un personatge misteriós que neix a les muntanyes, ens fa gaudir de la remor de l’aigua, ens dibuixa el paisatge, permet la vida dels animals i les plantes i finalment també fa funcionar els molins i les fàbriques i ens proveeix d’aigua per beure.

A continuació podeu gaudir del conte narrat en format audioconte. Per escoltar i compartir a casa o a l'aula.



El conte va ser escrit especialment per al programa Va d’aigua per Teresa Duran (Barcelona, 1949), una de les autores de literatura infantil catalana més reconegudes -doctora en pedagogia, amb més de 100 llibres per a infants i joves- i ha estat il·lustrat per Mercè Tous (Barcelona),  una de les dibuixants emergents del nostre país.

I si en voleu saber més sobre la seva autora, la Teresa Duran, no us perdeu l'entrevista que li ha fet la Diputació de Barcelona i la lectura d'un fragment del conte que en va fer.

 

Per saber-ne més del Programa Va d'Aigua de la Diputació de Barcelona i els seus recursos educatius podeu seguir l'enllaç.


 

Relacionats

Article

El primer pas per estalviar aigua és saber quanta en consumeixes. Amb aquest interactiu us ensenyem a fer-ho en molt pocs passos.

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Butlletí