Energia Verda, autoconsum i comunitats locals d’energia

26/06/2023 - 12:06

Aquesta píndola informativa s'ha realitzat per part de la Diputació de Girona en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2023.

L’objectiu de la píndola, dirigida a la ciutadania, és veure les diferents opcions per consumir energia verda a partir de la seva contractació, amb la participació en el finançament d’un projecte, autoconsumir-ne amb una instal·lació renovable a casa o bé participar d’una comunitat local d’energia prop de l’habitatge.


 

Categories: 
Municipis: 
GironèsGirona

Relacionats

Article

El Ple de la Diputació de Girona, en la sessió ordinària del mes d'octubre, ha aprovat el Pla de Transició Energètica de la Diputació de Girona. 

Article

Les diverses administracions supramunicipals organitzadores de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible a Catalunya han preparat aquest interactiu amb recursos per promoure l'autoconsum compartit i les comunitats energètiques.

Article

Els punts de recàrrega domèstica, la base per a la generalització de la mobilitat elèctrica a Catalunya. Dos informes elaborats per l’ICAEN constaten la necessitat d’impulsar els punts de recàrrega de baixa potència.​

Butlletí