Es presenta la guia Cornellà a peu

20/03/2017 - 08:06

Aquesta Guia Cornellà a Peu recull 17 itineraris per la ciutat  i és una proposta que s’emmarca en el programa Cornellà Natura, que un principi té l’objectiu de renaturalitzar la ciutat, que el nostre municipi esdevingui  un territori on el verd, les plantes i els arbres, sigui preeminents i ens ajudin a transformar la ciutat a fomentar la biodiversitat i la connectivitat.

D’aquí la idea de recollir en aquesta guia itineraris pensats per caminar, conèixer, fer salut, etc.

Cornellà a Peu és el nom que rep el conjunt d’itineraris pensats per gaudir i conèixer la nostra ciutat caminant, corrent o en bicicleta. És també una proposta que s’emmarca en el programa Cornellà Natura, que amb l’objectiu de renaturalitzar la ciutat vol transformar el nostre municipi en un territori on el verd, les plantes i els arbres siguin preeminents perquè ens ajudin a fomentar la biodiversitat i la connectivitat ecològica. I, alhora, contribuir a la mobilitat sostenible i a la millora de la qualitat ambiental.

El projecte Cornellà Natura busca, entre d’altres reptes, la recuperació d’espais per als vianants i per a l’ús de mitjans de transport com la bicicleta, en un entorn agradable, tranquil i segur. A més de fer de l’espai públic un entorn per compartir, viure i conviure.

D’aquí la idea de presentar un seguit de propostes per a fer reals aquests reptes: itineraris pensats per caminar i no conduir, itineraris per conèixer, per fer salut, per viure millor.

En aquesta guia hi trobareu 10 dels 17 itineraris que en aquest moment Cornellà disposa senyalitzats. La resta de rutes les podreu consultar en el web municipal.

17 itineraris que ens proposen descobrir el territori des d’una altra perspectiva, més tranquil·la i compartida, per parar atenció als seus continguts, que ens parlen d’història, d’anècdotes, de natura i bioritmes...

Caminem?

Itineraris del Tresquem

 Itinerari Verd

 Itinerari Lila

 Itinerari Vermell

 Itinerari Gris

 Itinerari Taronja

 Itinerari Blau

 Itinerari Blau Cel

Itineraris del Patrimoni

 Itinerari cada pedra al seu temps

 Itinerari el moviment obrer a Cornellà de llobregat

 Itinerari del Canal de la Infanta

Itineraris per conèixer l'entorn natural

 Itinerari botànic Can Mercader

 Itinerari pel riu Llobregat

Itineraris per practicar esport saludable

 Ruta Can Mercader o "del colesterol"

 Ruta barri Fontsanta

 Ruta barri Sant Ildefons

 Ruta barri Centre

 Ruta Parc Agrari


 Guia completa Cornellà a Peu

 Plànol situació rutes


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatCornellà
Etiquetes: 

Relacionats

Article


La BaixCicletada tindrà lloc el dia 1 d’octubre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que se celebra del 16 al 23 de setembre. Es tracta d’una activitat gratuïta oberta  tothom que vulgui gaudir d’un recorregut en bicicleta pel Baix Llobregat.  

Notícia

Cornellà de Llobregat és una de les dues ciutats d’Espanya més grans de 50.000 habitants que compleixen els criteris de “les ciutats dels 15 minuts” per al 100% dels seus veïns, segons un estudi publicat per l’empresa Deyde DataCentric.

Acte
15/09/2023 - 08:25

Butlletí